Port

Borges Ruby Port

75cl Volume

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin sterkvin
Betegnelse:Port (Porto og Douro, Portugal)
Vinprodusent: Vinhos Borges
Volum: 75cl
Druer : Touriga Franca, Touriga Nacional
Allergener: Inneholder Sulfites
Vinhos Borges er leverandøren av Borges Ruby Port (117,41kr), un viner sterkvin de la DO Port fremstilt av druen touriga nacional og touriga franca. En sterkvin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Description of Borges Ruby Port

Borges Ruby Port (Touriga Franca og Touriga Nacional)

Gatão er en av de tre grønne vinmerker mest kjente og viktige i Portugal og er nå ledende i de fleste europeiske land. Stammer fra urfolk til regionen Vinho Verde (Azal, Flint Michigan, og Avesso Trajadura) denne vinen er svært attraktive. Vinhos Borges ble grunnlagt i 1884 av António Nunes Francisco Borges og bror, og er nå en av de produsenter og eksportører av bransjens mest ikoniske vin fra Portugal. I flere tiår var basert i Vila Nova de Gaia, hvor han ble sentrum for et stort imperium vin fullføre sitt tilbud med de store kirkesamfunn av portugisisk opprinnelse (Douro, Dao, Vinho Verde, Oporto ...). Som et resultat av deres harde arbeid over tid har Vinhos Borges fått tusenvis av internasjonale priser, og i dag eksporterer sine merkevarer og produkter til over 50 land på 5 kontinenter, hvor Borges har blitt en garanti for kvalitet og prestisje. Ruby Borges er laget av varietals Touriga-Franca, Touriga-Nacional, Tinta-Barroca, Tinto Cão Tinta-Roriz et. Det er en av de yngste oportos derfor mykere og sweeter.The Borges Ruby er en hymne til ungdom, men likevel lærer rik fra tradisjonelle vingårder og terrasser hundre Douro området. En ung port, nyte et løfte om et kvalitetsprodukt til alle tider.

Se mer

Reviews of Borges Ruby Port

4

4 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  4
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Borges Ruby Port:Vurdering Borges Ruby Port:

4 /5

Grunnlagt i 1884 av brødrene og Francis Anthony, The Society of Borges Vin ble snart en av de viktigste vin nasjonale selskaper. Erkjennelsen que bare av fortreffelighet kan portugisiske viner hevde seg i verden, har Borges alltid satse på kvaliteten av sin produksjon
Se mer
,

4 /5

Grunnlagt i 1884 av brødrene Antonio og Francisco, Sociedade dos Vinhos Borges ble snart en av de viktigste nasjonale vinlaging selskaper. Tatt i betraktning at portugisiske viner kan bare etablere seg i verden ved hjelp av sin fortreffelighet, har Borges alltid vært forpliktet til kvalitet i sin produksjon, i dag eksporterer til mer enn femti land i fem kontinenter.
Se mer
,

4 /5

Tasting Notes:
Dyp rød farge. Har en aroma av modne røde frukter. I munnen, er strukturen sammen med smaken av moden frukt og en balansert søthet som utvider smak.
- Winemaker: José Maria Machado
- Admission: Ruby Port er en av de yngste, som er grunnen til det er glatt og søt. Ung i farge og i aroma, er Borges Ruby en ode til ungdom, men selv da, avslører den visdom og rikdom som kommer fra de tradisjonelle vingårdene og terrasser av Douro. En ung Port, et løfte om kvalitet som alltid er oppfylt.
- Druetyper: Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Barroca, Tinto Cao, Tinta Roriz.
- Mat Sammenkobling: Det er en utmerket vin for å tjene som en aperetif eller med ørkener.
- Store og Serve Tips: Anbefales serverer ved en temperatur på 16 til 18ºC
Se mer
,