Port

Burmester Tawny

75cl Volume

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin sterkvin
Betegnelse:Port (Porto og Douro, Portugal)
Vinprodusent: Burmester
Volum: 75cl
Druer : Touriga Francesa, Touriga Nacional, Tinta Roriz, Port
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 20
Burmester fremstiller Burmester Tawny (115,05kr), en sterkvin ra distriktet Port basert på de beste druene av typen port, tinta roriz, touriga nacional og touriga francesa og har et alkoholinnhold på 20º. En sterkvin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Description of Burmester Tawny

Burmester Tawny (Touriga Francesa, Touriga Nacional, Tinta Roriz og Port)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Burmester Tawny Port har en intens farge.
 • Nese: Aromas ekte.
 • Munn: Smak av Porto

VINGÅRD: J. & W. Burmester Ca

Se mer

Reviews of Burmester Tawny

4

7 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  7
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Burmester Tawny:Vurdering Burmester Tawny:

4 /5

Grunnleggerne av Burmester Burmester huset er John og Henry Nash. Dens opprinnelse går tilbake til Tyskland og anslått Douro og Port i Storbritannia.
Burmester har vært ikonisk siden 1750
Se mer
,

4 /5

Etternavnet 'Burmester 'kommer fra det tyske ordet' Burg Master "(ordfører) - Da familien kom fra den lille byen Mölln i Nord-Tyskland. I 1730, Henry Burmester og John Nash grunnla en kornhandelen i London under navnet Burmester & Nash. I 1750 flyttet selskapet til Vila Nova de Gaia og begynte å levere Port til de britiske øyer og resten av Europa. I London var selskapet veldig aktiv. De kommersielle og finansielle aktiviteter defamilie Burmester ble høyt verdsatt i London. Dermed blir mest berømte gaten i Wimbledon distriktets Burmester Road. Burmester gulbrun Porto er lyst brunlig-gulbrun farge. Lukten minner om moden frukt og vanilje. Dette tawny port er fløyelsmyk i smak med en fin frisk fruktig karakter.
Se mer
,

4 /5

Wine Tawny Porto En Burmaster en vakker skinnende brun farge med en nese full av moden frukt aromaer supplert med subtile og forførende vanilje nyanser. På ganen, kommer frukten til sin rett i en uimotståelig friskhet og en hyggelig fløyelsaktig. Tjene avkjølt som aperitiff eller for å ledsage desserter. Det vell av muligheter sette avtaler vin er fantastisk! Våg å oppdage spesielt med sjokolade! BurmesterBurmester Området har en rik historie som går tilbake til det attende århundre. I 1730, Henry Burmester og John Nash grunnla Burmester & Nash, korn handel i London. I 1750, i Vila Nova de Gaia, legger de ut på eksport av portvin til Europa og de britiske øyer. Navnet på familien er fra landsbyen Mölln, i Nord-Tyskland, og tittel drift 'Burgomestre', som betyr 'borgermester'. På slutten av det attende århundre, er selskapet oppløses og Henry Burmester Jr. stiftet et nytt selskap Wine Porto, H. Burmester & Sons. I 1952 Burmester Gilbert generasjon - Helmut og Arnold - tar saken i hånd, smelter i 1962 en ny vin selskap med Porto - Gilberts & Cº. Generasjon etter generasjon, Burmester og Gilbert heve navnet Burmester på høyeste internasjonale nivå av kvalitet og anerkjennelse.
Se mer
,

Burmester Portugal Porto Tawny Burmaster