Dows Fine Branco

Dow's Port (Port)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

83,41kr + 43,05kr Frakt (5 - 10 dager)

83,41kr/enhet

Frakt: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 0.1 points for each unit bought

Dows Fine Branco (83,41kr) fra vingården Dow's Port er en sterkvin fra distriktet Port med druetypen viosinho, rabigato, malvasia fina og códega med et alkoholinnhold på 19º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har sterkvin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Spesifikasjoner · Dows Fine Branco

Type Vin: Vin sterkvin
Betegnelse:Port (Porto og Douro,Portugal)
Vinprodusent: Dow's Port
Volum: 75cl
Druer : Códega, Malvasia Fina, Rabigato, Viosinho
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 19

Beskrivelse · Dow's Port

Dows Fine Branco (Códega, Malvasia Fina, Rabigato og Viosinho)

SMAKS NOTATER AV Dows Fine Branco:

 • Visning: gull.
 • Nese: behagelig aroma av nøtter.
 • Munn: nøtteaktig smak og tørket frukt, god syre og endelig marcante.

BENEVNELSE: Porto.

Vineyard: Dow's Port

DRUER: Malvasia Fina, Gouveio, Verdelho.

ALKOHOL: 19%

Dow's Port

Symington Family Estates er et vinfirma og portvinhus i Portugal, som eier og driver flere vingårder og vinprodusenter og eier flere merker av Port, Madeira vin og Douro DOC-viner, inkludert noen av de eldste og mest kjente port- og Madeira-merkene . Med sine omfattende vingårdsbedrifter og mange...

Kjøp VinerDow's Port:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Dows Fine Branco

Publisert klokka 15.21

4/5

Dows Fine Branco

Dow hvite Port er laget av urfolk varianter som Gouveia og Malvasia Fina på Quinta do Sol, ganske muligens den mest teknisk avanserte vingård i Douro. Det har vært i alderen tre år i krydret eik hvor det får en rik gull farge og nutty aromaer og er tappet for umiddelbar drikking.

Flere anmeldelser av Dows Fine Branco

Publisert klokka 11.10

4 /5

Historien om Dow er uvanlig blant alle de flotte Port husene. Det begynte i 1798 Når Bruno da Silva, en portugisisk kjøpmann fra Oporto, gjorde reisen Som var motsatt que av de første britiske handelsmenn. Port shipping ble videreført av Bruno sønn, John da Silva som i 1862 espresso i partnerskap Frederick William Cosens. Med den fortsatte utvidelsen av firmaet ble Edward da Silva og Fredrik Cosens sammen med George Acheson Warre, Whose velkjent familie hadde vært involvert i Port handelen siden sine tidligste år. I 1877, Silva og Cosens fusjonert med et annet ledende Port selskap, Dow & Co.
Selv om mindre enn Silva & Cosens Dow & Co hadde blitt en meget høyt ansett Spesielt Port produsent med et godt rykte for sine porter og Vintage Når de to fusjonerte selskapene, ble det besluttet å vedta Dow merkenavnet
For over to århundrer navnet på DOW har vært forbundet med den fineste Port fra vinmarkene i den øvre Douro-dalen. Gjennom 20-tallet og inn i det 21., har Symington familien bygget på arven fra de foregående Silva og Dow familier.
Dow attraktive og særegne tørrere overflate er gjenkjennelig kjennetegn på vinene fra denne flotte Port huset

Publisert klokka 12.22

4 /5

Tasting Notes:
Den hvite porten er en gylden farge med en intens, rik, nutty, aromatisk kompleksitet. En viss mengde vin er ikke tre aldrende og blir blandet inn for å legge friskhet og frukt karakter. Det er subtley søt, glatt og velbalansert med god syrlighet og en deilig langvarig kvalitet.
- Winemaker: Charles Symington og João Pedro Ramalho
- Admission: Dow fine hvite er laget hovedsakelig på vår Quinta do Sol vingård. Bare tradisjonelle hvite druetyper fra Douro-dalen blir brukt. Dow fine hvite var 100% gjæret av skinn og bruker temperaturkontroll, slik at gjæringen foregår mellom 18-22ºc. Alderen for et gjennomsnitt på tre år er det flasker når du er klar til å drikke, og krever ingen ytterligere aldring.
- Druetyper: Malvasia Fina, Viosinho, Rabigato, Codega.
- Mat Sammenkobling: En av de beste måtene å nyte denne hvite porten serveres over isen med litt tonic-vann og sitronskive - kalt en "Port-Tonic".
- Store og Serve Tips: Anbefales serverer ved en temperatur på 8 til 12 ºC

Summen av vurderinger

(3 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  3
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 3 kommentarer »