Port

Dows Vintage 2017

75cl

1.185,31kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin sterkvin
Vintage: 2017 Andre årganger
Betegnelse:Port (Porto og Douro, Portugal)
Vinprodusent: Dow's Port
Volum: 75cl
Druer : Sousao, Touriga Franca, Touriga Nacional
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 20
Dow's Port fremstiller Dows Vintage 2017 , en sterkvin ra distriktet Port basert på druetypen touriga nacional, touriga franca og sousao fra 2017 og har et alkoholinnhold på 20º. En sterkvin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Elaboration of Dows Vintage 2017

Dows Vintage 2017 (Sousao, Touriga Franca og Touriga Nacional)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Denne vinen har en dyp rød utsmykket med vakre og lyse blinker blått og lilla som vil bringe eleganse. Det er ganske tett og har høy lag.
 • Nese: Den buketten er floral, hovedsakelig lavendel, rosmarin og krydder notater.
 • Munn: veldig deilig og elegant struktur, balanse mellom søt og sur smak i utmerket harmoni, presenterer kontrast fruktige smaker og silkeaktig, meget utsøkt tanniner. tørr og harmonisk finish.

BENEVNELSE: OD Port.

VINGÅRD: Dow Port.

DRUER: Touriga Nacional, Touriga Franca, Sousão, gamle vinstokker

ALDRING: Erfarne eikefat i ca 18 måneder og flasker uten filtrering eller klaring.

VINPRODUKSJON: For å fremstille denne vin eksperter skal bestemme de klimatiske og miljømessige forhold for øvrig for manuell høsting av disse druer, når høstet når kjeller umiddelbart og macerert kaldt i 4 timer og deretter ta dem til pressen og skaffe den må fermenteres i store rustfrie stålkar.

SAMMENKOBLING: du kan smake med ost, måltider, roastbiff eller salsa.

TEMPERATUR: 15-16 ° C

ALKOHOL: 20%

Se mer

The Winery

Dow's Port

Dow's Port

Symington Family Estates er et vinfirma og portvinhus i Portugal, som eier og driver flere vingårder og vinprodusenter og eier flere merker av Port, Madeira vin og Douro DOC-viner, inkludert noen av de eldste og mest kjente port- og Madeira-merkene . Med sine omfattende vingårdsbedrifter og mange Port merker, er Symingtons ofte beskrevet som et "Port imperium

More about the Winery

Reviews of Dows Vintage 2017

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Dows Vintage 2017:Vurdering Dows Vintage 2017:

4 /5

SMAKS NOTATER:Visning: Denne vinen har en dyp rød utsmykket med vakre og lyse blinker blått og lilla som vil bringe eleganse. Det er ganske tett og har høy lag.Nese: Den buketten er floral, hovedsakelig lavendel, rosmarin og krydder notater.Munn: veldig deilig og elegant struktur, balanse mellom søt og sur smak i utmerket harmoni, presenterer kontrast fruktige smaker og silkeaktig, meget utsøkt tanniner. tørr og harmonisk finish.BENEVNELSE: OD Port.VINGÅRD: Dow Port.DRUER: Touriga Nacional, Touriga Franca, Sousão, gamle vinstokkerALDRING: Erfarne eikefat i ca 18 måneder og flasker uten filtrering eller klaring.VINPRODUKSJON: For å fremstille denne vin eksperter skal bestemme de klimatiske og miljømessige forhold for øvrig for manuell høsting av disse druer, når høstet når kjeller umiddelbart og macerert kaldt i 4 timer og deretter ta dem til pressen og skaffe den må fermenteres i store rustfrie stålkar.SAMMENKOBLING: du kan smake med ost, måltider, roastbiff eller salsa.TEMPERATUR: 15-16 ° CALKOHOL: 20%
Se mer
,
Reviews of other vintages of Dows Vintage 201720112000

4/5

Aromatisk og floral, med en utmerket balanse mellom frukt, tannin og syre. Det er en av de mest ettertraktede vinene i året, der Portugal har vært en av hovedpersonene.
Se mer
Cèlia Rodríguez
Dow's 2011

5/5

5
Se mer
Anonym

Andre produkter fra samme vingård