Graham's 40 Years Tawny

Graham's (Port)

WS87

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

1.247,76kr + 53,27kr Frakt (48t - 3 dager)

1.247,76kr/enhet

Frakt: Vinos Baco (Spain)

kr You will receive 1.55 points for each unit bought

Graham's er leverandøren av Graham's 40 Years Tawny (1.247,76kr), en sterkvin fra distriktet Port inneholder druetypen tinta çao, port, touriga nacional, touriga francesa, tinta barroca, tinta amarela og tempranillo og den har et alkoholinnhold på 20º. Prøv gjerne å drikke Graham's 40 Years Tawny sammen med hard ost og ost. Ifølge kundene til Drinks&Co, har sterkvin blitt ratet til 4 av 5 poeng og av profesjonelle vinsmakere har den blitt tildelt wine spectator-poeng: 87.

Spesifikasjoner · Graham's 40 Years Tawny

Type Vin: Vin sterkvin
Betegnelse:Port (Porto og Douro,Portugal)
Vinprodusent: Graham's
Volum: 75cl
Resultat: WS87
Druer : Tempranillo, Tinta Amarela, Tinta Barroca, Touriga Francesa, Touriga Nacional, Port, Tinta Çao
Paring: forretterdesserterostHard ost
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 20

Beskrivelse · Graham's

Graham's 40 Years Tawny (Tempranillo, Tinta Amarela, Tinta Barroca, Touriga Francesa, Touriga Nacional, Port og Tinta Çao)

SMAKS NOTATER AV Graham's 40 Anos :

 • Visning: golden amber, blek grønne toner.
 • Nese: Veldig kompleks nese og munn med aromaer av tørket frukt, rosiner, karamell og sjokolade.
 • Munn: lang og behagelig finish.

BENEVNELSE: Porto.

DRUER: Touriga Nacional, Tempranillo, Tinta Amarela, Tinta Barroca, Tinta Cao, Touriga Francesa.

ALKOHOL: 20%

Graham's

Graham har alltid vært en pioner. Grahams var en av de første havneforetakene som investerte i sine egne vingårder i Portugals Douro-dal i 1890, og er nå i forkant med innovasjon innen vinsmakingsteknikker. I dag deler fem Symington-fettere seg ansvar for alle aspekter av selskapet og...

Kjøp VinerGraham's:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Graham's 40 Years Tawny

Publisert klokka 15.21

4/5

Graham's 40 Years Tawny

Dette er den eldste blanding av tawny Port som Grahams råvarer. Kun små mengder av denne vinen er laget og solgt, og de er holdt i svært høy aktelse av tawny Port aficionados. Utrolig konsentrasjon og kompleksitet aroma og smak komme gjennom tiår med aldring i tønner holdt på Grahams Lodge i Vila Nova de Gaia.

Flere anmeldelser av Graham's 40 Years Tawny

Anonym

Publisert klokka 14.12

4 /5

Graham's 40 Anos

Rav gull med spor av blek grønn i ringen. Svært kompleks på nesen med en kraftig duft som forkler deres alder. Ganen er en palett av smaker, alt fra delikate frukt og rosiner å steke tooffee og sjokolade.
Anonym

Publisert klokka 12.17

4 /5

Graham's 40 Anos

Rav gull med spor av blek grønn i ringen. Svært kompleks på nesen med en kraftig duft som forkler deres alder. Ganen er en palett av smaker, alt fra delikate frukt og rosiner å steke tooffee og sjokolade.

Publisert klokka 12.31

4 /5

SMAKS NOTATER AV Grahams 40 Years Old Tawny:
- Visning: golden rav, en blek grønnskjær på kanten.
- Nese: svært komplekse og kraftige aromaer.
- Munn: en rekke varianter, delikate toner av frukt og rosiner, karamell og sjokolade med eksepsjonell ettersmak.

BENEVNELSE: Porto.
Vineyard: W & J. Graham's
DRUER: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Amarela, Tinta Barroca.

SAMMENKOBLING: med sjokolade og desserter.

ALKOHOL: 20%

Publisert klokka 11.10

4 /5

Graham's 40 Years

Graham var en av de første i Port selskaper å investere i egne vinmarker i Portugals Douro-dalen i 1890 og er nå i forkant av innovasjon i vinlaging teknikker. Dette gjør Grahams en pioner siden alltid. I dag fem fettere av Symington familien dele ansvaret for alle aspekter av selskapet og personlig gjør Graham viner

Publisert klokka 04.48

4 /5

Grahams 40 Years Old Tawny

- alkoholinnhold: 20º

Publisert klokka 14.40

4 /5

Graham's 40 Anos

Det Graham's 40 Anos fremstilles av høyeste kvalitet viner, etter nøye utvelgelse, er alderen i eik fat 534 liter kan oppnås ved toppen av modenhet. Det er viktig å finne den rette balansen mellom delikatesse og eleganse som skyldes langvarig cask aldring, samtidig bevare kvaliteten på frukt, noe som gir denne alderen Tawny sin struktur og lang levetid. Rav gull med spor av blek grønn i ringen. Svært kompleks på nesen med en kraftig duft som forkler deres alder. Ganen er en palett av smaker, alt fra delikate frukt og rosiner å steke tooffee og sjokolade. Grahams 40 vil sikkert gjøre noen lunsj eller minneverdig middag. Går veldig bra med mørk sjokolade, men det er også deilig når nytes uten akkompagnement - er en unik opplevelse i seg selv.

Publisert klokka 14.03

4 /5

Graham's 40 Anos

Rav gull med spor av blek grønn i ringen. Svært kompleks på nesen med en kraftig duft som forkler deres alder. Ganen er en palett av smaker, alt fra delikate frukt og rosiner å steke tooffee og sjokolade.

Publisert klokka 12.22

4 /5

Grahams 40 Years Old Tawny

Tasting Notes:
Vakker rubinrød farge. Rik og kompleks aroma med hint av sjokolade og veldig god friskhet. Meget tynn i munnen med en god likevekt i sluttsettet. Silky enden i munnen.
- Winemaker: Pedro Sá
- Admission: Hånd harvest på sitt beste øyeblikk, blir druene destemmed, knust og vinified i en forsiktig maserasjon med utvinning av farge, tanniner og pellicle aromaer, supplert med permanent pumping-over under gjæring. Denne prosessen foregår i kar på en kontrollert temperatur mellom 28-30ºC, inntil nå ønsket Baume. På denne fasen drue konjakk tilsettes (fordel), stammer en hetvin. En vin av eksepsjonell kvalitet, innhentet av lotation av flere avlinger, for å skaffe seg en komplementaritet av sensoriske egenskaper som er typiske for denne stilen alderen tawny. Forfaller i tre for variable perioder hvor alder nevnt på etiketten tilsvarer tilnærmet gjennomsnitt av forskjellige viner alder på mye, uttrykker karakter av vinen i hva som opptar de egenskapene som er tillagt av aldringen i eikefat.
- Druetyper: Gamle Vines.
- Mat Sammenkobling: Å bli servert kjølt som en aperetif eller som tilbehør til desserter.
- Store og Serve Tips: Bottle bør være i oppreist stilling, ved en konstant temperatur og bort fra intense direkte lys. Etter åpning, bruker fortrinnsvis i 20 til 24 uker. Portvin er en naturlig vin, så det kan danne noen naturlig sediment med tiden. Hell det forsiktig, så det ikke blir overskyet. Bør inntas ved en temperatur mellom 16º til 18º C.

Publisert klokka 20.04

4 /5

Graham's Tawny 40 Anos

Intense syn. . En mer korrekt surhet.
 Han ga ansiktet med mat.
 Vinen av mine venner fra Symington Family Estates.

Publisert klokka 13.07

4 /5

Graham's 40 Years

Graham's Years Old er vitne til uminnelig tradisjon. Graham s Master Blender komponerer denne blandingen fra viner satt til side i kjelleren av sin oldefar, bestefaren, faren og hans onkler. The Master Blender setter også til side viner for fremtidige generasjoner. Dette Port er for dem som setter pris på smaken av tiden. Farger er gyllen rav, med en blek grønt skjær på felgen, betegner flott alder. Aroma er svært kompleks med en kraftig duft som står i motsetning til sin alder. En rekke av smaker; fra delikat frukt og rosiner, til ristet karamell og sjokolade, noe som gir en enestående ettersmak.
Se flere anmeldelser av Graham's 40 Years Tawny »

Summen av vurderinger

(11 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  11
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 11 kommentarer »