Niepoort Bioma Old Vines Vintage 2016

Niepoort (Port)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

962,67kr + 43,05kr Frakt (5 - 10 dager)

962,67kr/enhet

Frakt: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 1.19 points for each unit bought

Niepoort Bioma Old Vines Vintage 2016 (962,67kr) kommer fra vingården Niepoort. Det er en sterkvin fra Port består av druetype tinta roriz, tinta francisca, touriga nacional, touriga franca, tinto cão, tinta amarela og sousao fra 2016 og den har et alkoholinnhold på 20º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har sterkvin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Spesifikasjoner · Niepoort Bioma Old Vines Vintage

Type Vin: Vin sterkvin
Vintage: 2016 Andre årganger
Betegnelse:Port (Porto og Douro,Portugal)
Vinprodusent: Niepoort
Volum: 75cl
Druer : Sousao, Tinta Amarela, Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Francisca, Tinta Roriz
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 20

Beskrivelse · Niepoort

Niepoort Bioma Old Vines Vintage 2016 (Sousao, Tinta Amarela, Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Francisca og Tinta Roriz)

Produsent: Niepoort

Betegnelse: Port

Druer: Sousao, Tinta Amarela, Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Francisca og Tinta Roriz

Niepoort

Er en uunngåelig Niepoort vinene fra Portugal. Best kjent for sine portviner fra flere år siden er også en stor merkevare av tørr vin, rød og hvit, fra Douro-regionen. Niepoort er en selvstendig familiebedrift i over 150 år. 5 generasjoner har gått siden starten i 1842. Å eie quintas og vingårder...

Kjøp VinerNiepoort:

Flere anmeldelser av Niepoort Bioma Old Vines Vintage 2016

Publisert klokka 21.10

4 /5

Jeg ga den til foreldrene mine og vi prøvde den sammen.
Den har en fin farge. Denne Port smakte det den måtte smake, druer.
Vi drakk den før maten, til forretter og snacks.

Summen av vurderinger

(1 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 1 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Niepoort Bioma Old Vines Vintage 2013

Gael Aalberg
Gael Aalberg

4/5

Fargen var svært matt. En svært lang ettersmak.
Den beste sterkvin for å feire bursdagen min.
I bryllupet til en venn.

Reviews about Niepoort Bioma Old Vines Vintage 2009

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Tasting Notes:
Mørk rød utseende med en rød / lilla rim, på aroma hint av mørk sjokolade sammen med ungdommelig mørke frukter og en fantastisk frisk vinosity på ganen en suveren rustikk karakter og godt integrert mørke frukter - En fantastisk kamp av eleganse og kraft.
- Winemaker: Dirk Niepoort admission: Ved å innføre en annen premie Vintage Port til Niepoort Portfolio, Bioma "Vinha Velha" gir oss mulighet til å skape eller gjenskape en stil av Vintage Port som ikke bare respekterer terroir, men også førast tilbake til en gullalder Port. I hjertet av begrepet Bioma "Vinha Velha", er en veldig spesiell vingård (Vinha da Pisca) i en svært spesiell del av Douro. Bioma er et enkelt vingård Vintage Port, snarere enn en enkelt Quinta. I mange år har dette vingård gitt ryggrad Niepoort Vintage Ports, men siden 2005 har vi vært i stand til å studere egenskapene til denne vingården i større detalj, administrerende det på en organisk måte, og dessuten å identifisere bedre, en del av bemerkelsesverdige viner laget her for å sette til side, som Bioma i 2009, 2008 og Pisca i 2007. "Vinha Velha" refererer til den ekstraordinære alder av vinrankene på Vinha da Pisca, for det meste på over 80 år gammel. Vår intensjon med Bioma "Vinha Velha" er å tilby, i svært liten mengde en stil av Vintage Port som er mer beslektet med de aller beste engelsk-flasker Vintage Ports of 1970 og før. Den eksepsjonelle frukt kvalitet fra de gamle vinstokker av Pisca Vineyard ser ut til å uttrykke sin følelse av sted helt fantastisk når vi bruker den logikken "av eldre tider. Vinification: At vår Port
- Admission: Ved å innføre en annen premie Vintage Port til Niepoort Portfolio, Bioma "Vinha Velha" gir oss mulighet til å skape eller gjenskape en stil av Vintage Port som ikke bare respekterer terroir, men også kan førast tilbake til en gullalder Port. I hjertet av begrepet Bioma "Vinha Velha", er en veldig spesiell vingård (Vinha da Pisca) i en svært spesiell del av Douro. Bioma er et enkelt vingård Vintage Port, snarere enn en enkelt Quinta. I mange år har dette vingård gitt ryggrad Niepoort Vintage Ports, men siden 2005 har vi vært i stand til å studere egenskapene til denne vingården i større detalj, administrerende det på en organisk måte, og dessuten å identifisere bedre, en del av bemerkelsesverdige viner laget her for å sette til side, som Bioma i 2009, 2008 og Pisca i 2007. "Vinha Velha" refererer til den ekstraordinære alder av vinrankene på Vinha da Pisca, for det meste på over 80 år gammel. Vår intensjon med Bioma "Vinha Velha" er å tilby, i svært liten mengde en stil av Vintage Port som er mer beslektet med de aller beste engelsk-flasker Vintage Ports of 1970 og før. Den eksepsjonelle frukt kvalitet fra de gamle vinstokker av Pisca Vineyard ser ut til å uttrykke sin følelse av sted helt fantastisk når vi bruker den logikken "av eldre tider. Vinification: På vår Port vinproduksjon anlegget, i Vale de Mendiz, druene for Bioma er tråkket helt av foten med 100% stengler. Etter befestning med fin konjakk, er Port igjen å bosette over vinteren. Våren ser vinen overført til en veldig kul del av vår vingård på Quinta de Nápoles og plaget i rør (den klassiske 550 liter lodge pipe). For den klassiske Niepoort Vintage, og de fleste andre vintage port, er vinene overført til Vila Nova de Gaia, og alderen i store kar. Bruke Pipas stedet for store kar ble inspirert i "gamle dager" da viner ble sendt til England i rør. Videre kan vi flaske Bioma "Vinha Velha" i det tredje året etter høsting, snarere enn den andre. Dette resulterer at vi tilbyr Bioma ett år senere enn den klassiske Vintage Port. I 2009 ble påvirket av været preget av svært lite nedbør i vekstsesongen og den ekstreme varmen fra midten av august, og gjennom det meste av avlingen.
- Druetyper: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinto Cao, Tinta Francisca, Tinta Amarela, Sousão.
- Mat Sammenkobling: Perfekt med "Queijo da Serra", Stilton eller andre blå oster. Egg baserte desserter og "pão de lo" (portugisisk svamp basert kake).
- Store og Serve Tips: Anbefales serverer ved en temperatur på 16 til 18ºC

Reviews about Niepoort Bioma Old Vines Vintage 2008

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

93 pts Wine Enthusiast - Brilliant mørk rød utseende med en raffinert, silkeaktig, vinous aroma og dempet frukt. Vel strukturert på ganen med fantastiske eleganse og finesse; medium søt med en lang finish.