Port

Niepoort Vintage 2017

75cl

WS91Wine Spectator

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin sterkvin
Vintage: 2017 Andre årganger
Betegnelse:Port (Porto og Douro, Portugal)
Vinprodusent: Niepoort
Volum: 75cl Andre volumer
Druer : Sousao, Tinto Cão, Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional, Tinta Francisca
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 20
Fra vingården Niepoort har vi Niepoort Vintage 2017 (1.095,75kr), en sterkvin fra distriktet Port basert på druetypen tinta francisca, touriga nacional, tinta barroca, touriga franca, tinto cão og sousao fra 2017 og med alkoholinnhold på 20º. En sterkvin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co og har mottatt wine spectator-poeng: 91.

Beskrivelse av Niepoort Vintage 2017

Niepoort Vintage 2017 (Sousao, Tinto Cão, Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional og Tinta Francisca)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Denne porten er en mørk rubin høydepunkter med farge.
 • Nese: Nesen puster dypt aromaer av svart frukt og krydder og jordnære notater.
 • Munn: Frisk angrep forlater rommet i munnen med krydret og fruktig med hyggelige tanniner, er finishen lang og silkeaktig.

BENEVNELSE: Port

VINGÅRD: Niepoort Huset er en historie om familie, fem generasjoner og 150 års historie med å utvikle og finpusse en ferdighet som kan tilby en stor port i dag. Druene kommer fra forskjellige deler 5 av seter de tilhører holde eller uavhengige vinmakere. I de senere år, nesten hele området blir konvertert til biodynamisk jordbruk, miljø og bærekraftig utvikling.

DRUER: Tinta Francisca, Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinto Cao, Tinta Amarela, Sousón

ALDRING: Denne porten er høy 2 år på eikefat.

VINPRODUKSJON: Høsten er gjort for hånd og druene trampet i reneste tradisjonen. Da vinen er alderen på vinteren i store fat før de overføres til reproduksjon. 2017 var spesielt vanskelig på grunn av varmen og mangel på nedbør, men med en kaldere høst, har druene nådd en god tidlig modning, selv om rentene var lavere.

SAMMENKOBLING: Denne vinen er ideell som en aperitiff eller med blåmuggost.

TEMPERATUR: 12-14 ° C

ALKOHOL: 19,5%

Se mer

The Winery

Niepoort

Niepoort

Er en uunngåelig Niepoort vinene fra Portugal. Best kjent for sine portviner fra flere år siden er også en stor merkevare av tørr vin, rød og hvit, fra Douro-regionen.

More about the Winery

Points

WS91Wine Spectator

Reviews of Niepoort Vintage 2017

4

3 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Niepoort Vintage 2017:Vurdering Niepoort Vintage 2017:

4 /5

Stekte og røkte aromaer. Jeg la merke smaken en god stund.
Fin vin.
Se mer
,
Reviews of other vintages of Niepoort Vintage 2017200720052003

4/5

SMAKS NOTATER:Visning: Porto Niepoort Vintage 2007 er mettet ruby ​​nrillanteNese: Primær nese og gir detaljert hakket, sorte kirsebær, lakris, bitter sjokolade, mineraler og blomster.Munn: Ren, elegant og presis i munnen, med enorm energi og kjøre til smaker av svarte frukter og malt krydder. En avslutning som markerer ganen med en fengslende smak av ingefærTEMPERATUR: 16-18 ºCGRAD AV ALKOHOL: 20%SAMMENKOBLING: Big Game, coulant sjokolade, blå oster, frukt terterFORBEREDELSER: The must gjæret i vats av granitt, gikk til fots. Han vokste opp i tømmer meter for 2 år.VINGÅRD: Niepoort VinhosDRUER: Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz, Andre varianter
Se mer

4/5

SMAKS NOTATER AV Niepoort Vintage 2005:Visning: Intens, aktiv, retinto.Nese: en imponerende intensitet, noter av svart kirsebær likør, lakris, sorte oliven.Munn: Frisk, livlig og kompleks, lang og balansert.BENEVNELSE: Porto.VINGÅRD: NiepoortDRUER: Touriga Nacional, Touriga Franca, tinto Cao, Francisca, blekk Amarela, sousao og Tinta RorizSAMMENKOBLING: desserter med sjokolade.TEMPERATUR: 14-16 °CALKOHOL: 20%
Se mer

4/5

SMAKS NOTATER AV Niepoort Vintage 2003:Visning: ugjennomsiktig rødlilla.Nese: fine, elegant, mineral, men ikke balsamico.Palate: fine smaken, tanniner, rik, med en lang finish, imponerende finesse.BENEVNELSE: Porto.VINGÅRD: NiepoortDRUER: Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz, andre varianter.SAMMENKOBLING: storvilt, coulant sjokolade, blå oster, frukt tarts.TEMPERATUR: 16 til 18 °CALKOHOL: 20%
Se mer

Andre produkter fra samme vingård