Niepoort Vintage 2017

Niepoort (Port)

WS91

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

967,51kr + 92,02kr Frakt (6 dager)

967,51kr/enhet

Frakt: Garrafeira Nacional (Portugal)

kr You will receive 1.2 points for each unit bought

Niepoort fremstiller Niepoort Vintage 2017 (967,51kr), en sterkvin fra Port fremstilt av druen tinta francisca, touriga nacional, tinta barroca, touriga franca, tinto cão og sousao fra 2017 og den har et alkoholinnhold på 20º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har sterkvin blitt ratet til 4 av 5 poeng og den har i tillegg skåret wine spectator-poeng: 91.

Spesifikasjoner · Niepoort Vintage

Type Vin: Vin sterkvin
Vintage: 2017 Andre årganger
Betegnelse:Port (Porto og Douro,Portugal)
Vinprodusent: Niepoort
Volum: 75cl Andre volumer
Resultat: WS91
Druer : Sousao, Tinto Cão, Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional, Tinta Francisca
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 20

Beskrivelse · Niepoort

Niepoort Vintage 2017 (Sousao, Tinto Cão, Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional og Tinta Francisca)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Denne porten er en mørk rubin høydepunkter med farge.
 • Nese: Nesen puster dypt aromaer av svart frukt og krydder og jordnære notater.
 • Munn: Frisk angrep forlater rommet i munnen med krydret og fruktig med hyggelige tanniner, er finishen lang og silkeaktig.

BENEVNELSE: Port

VINGÅRD: Niepoort Huset er en historie om familie, fem generasjoner og 150 års historie med å utvikle og finpusse en ferdighet som kan tilby en stor port i dag. Druene kommer fra forskjellige deler 5 av seter de tilhører holde eller uavhengige vinmakere. I de senere år, nesten hele området blir konvertert til biodynamisk jordbruk, miljø og bærekraftig utvikling.

DRUER: Tinta Francisca, Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinto Cao, Tinta Amarela, Sousón

ALDRING: Denne porten er høy 2 år på eikefat.

VINPRODUKSJON: Høsten er gjort for hånd og druene trampet i reneste tradisjonen. Da vinen er alderen på vinteren i store fat før de overføres til reproduksjon. 2017 var spesielt vanskelig på grunn av varmen og mangel på nedbør, men med en kaldere høst, har druene nådd en god tidlig modning, selv om rentene var lavere.

SAMMENKOBLING: Denne vinen er ideell som en aperitiff eller med blåmuggost.

TEMPERATUR: 12-14 ° C

ALKOHOL: 19,5%

Niepoort

Er en uunngåelig Niepoort vinene fra Portugal. Best kjent for sine portviner fra flere år siden er også en stor merkevare av tørr vin, rød og hvit, fra Douro-regionen. Niepoort er en selvstendig familiebedrift i over 150 år. 5 generasjoner har gått siden starten i 1842. Å eie quintas og vingårder...

Kjøp VinerNiepoort:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Niepoort Vintage 2017

Vinopuro

Publisert klokka 09.22

4/5

Niepoort Vintage 2017

Den Niepoort Vintage Port er produsert i øvre Douro-dalen, Nord-Portugal. Her skifer gjør sin vei i granitt jordsmonn i regionen: Delikat og fuktig, slik at vintreet å slå rot. Omtrent halvparten av vingården stedene ligger i bakker med stigninger større enn 30%. Åsene er beskyttet mot kulde og fuktig vær fra Atlantic fire fjellkjeder, mens, i vest, Serra do Marão tjener som en pålitelig klimatiske barriere. Druene som brukes er urfolk, som Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cao, Tinta Francisca, Tinta Amarela, Sousão og Tinta Roriz, dyrket i planter, som har 60 til 100 år, Vinha fra Pisca, Pinhão og Ferrão. The House of Niepoort port forwarding produserer håndlaget fra 1842 i Vila de Gaia og er nå den femte generasjon av familien som grunnla sitt omdømme på engasjementet for å bevare de gamle lokale druetyper. Druene blir knust i gamle lagares av granitt og er tappet uten filtrering, i henhold til den autentiske havne tradisjon. Den Niepoort Vintage Port kommer fra overmodne druer og høstes for hånd. tett vin, intens, spennende, tette og konsentrerte aromaer, perfekt etter-middag.

Flere anmeldelser av Niepoort Vintage 2017

Alana Christensen

Publisert klokka 20.05

4 /5

Stekte og røkte aromaer. Jeg la merke smaken en god stund.
Fin vin.
Portugal Vineyards

Publisert klokka 09.13

4 /5

100 poeng Robert Parker - En herlig mørk lilla rim og god fargedybde karakter vinens utseende. Den aromatiske profil er dominert av superb ungdommelig mørk frukt. Det er kraftig på første angrepet, som fører til en ny mid-gane med vakkert forførende smaker av mørk frukt. En flott kombinasjon av kraft og eleganse, slutter i en fet, tørr, lang og litt grønt Tannic finish. Lengden og strukturen i 2017 vintage løfte en langlivet vin med stor aldring potensial.

Summen av vurderinger

(3 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  3
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 3 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Niepoort Vintage 1975

Rådgeir Næss
Rådgeir Næss

4/5

Smak av bjørnebær og skogsbær.
Vi har gjort det meste ut av vinen ved lufting.

Reviews about Niepoort Vintage 2015

Garrafeira Nacional
Garrafeira Nacional

4/5

En uavhengig familiebedrift siden 1842, gjennom fem generasjoner. Med plasseringen av "nisjeaktør", er Niepoort oppgave å opprettholde produksjonen av særegne havner og Douro viner, som kombinerer flere hundre år gammel tradisjon med innovasjon. Denne kombinasjonen har kommet til å omfatte hele våre vekst viner fra to andre regioner som har bidratt til å markere ut Douro - Bairrada - Dão trekant. Den vekt vi legger på behovet for å tolke jord, har klima og druetyper ledet oss på veien til Biodynamics, med særlig vekt på sammenhengen mellom alle de involverte.
Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Vi har en flott Vintage på våre hender, som viser vakre konsentrasjon, kraft og kompleksitet, men med mye finesse og bemerkelsesverdig friskhet. Sammenlignet med 2011 årgangen, til tross for tanniner også være svært robust, 2015 gir oss et silkeaktig vin med flott struktur og en utrolig balanse takket være stram syre og lavere nivå av sødme, noe som resulterer i en friskere vin.