Quinta de la Rosa LBV 2014

Quinta de la Rosa (Port)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

229,77kr + 43,05kr Frakt (5 - 10 dager)

229,77kr/enhet

Frakt: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 0.28 points for each unit bought

Quinta de la Rosa er leverandøren av Quinta de la Rosa LBV 2014 (229,77kr), un viner sterkvin de la DO Port med de beste råvarene fra druen tinta roriz, touriga nacional, touriga franca og sousao fra 2014 og har et alkoholinnhold på 20º. En sterkvin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Spesifikasjoner · Quinta de la Rosa LBV

Type Vin: Vin sterkvin
Vintage: 2014 Andre årganger
Betegnelse:Port (Porto og Douro,Portugal)
Vinprodusent: Quinta de la Rosa
Volum: 75cl
Druer : Sousao, Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 20

Beskrivelse · Quinta de la Rosa

Quinta de la Rosa LBV 2014 (Sousao, Touriga Franca, Touriga Nacional og Tinta Roriz)

Produsent: Quinta de la Rosa

Betegnelse: Port

Druer: Sousao, Touriga Franca, Touriga Nacional og Tinta Roriz

Quinta de la Rosa

Quinta de la Rosa, som ligger 1 km fra landsbyen Pinhão, er en arbeider vingård og vingård og tilbyr gjestene muligheten til å nyte den avslappende atmosfæren i Quinta, vandre inn i landsbyen eller besøke lengre unna med bil eller tog. Gjester har bodd på Quinta i over tjue år og i 2012 fant en...

Kjøp VinerQuinta de la Rosa:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Quinta de la Rosa LBV 2014

Publisert klokka 12.19

4/5

Quinta de la Rosa LBV 2014

Som med våre viner, søker vi etter harmoni og likevekt fra våre vingårder og vi prøver å gjøre det mulig for druer til å uttrykke seg i flasken. La Rosa stil er å lage veldefinerte viner uten for mye utvinning og tannin. Veldig frisk, ung og levende frukt. En vakker port, full av runde, myke smaker men med en optimal struktur gir dette LBV spenning og eleganse. Porten gir enorm glede for umiddelbar drikking.

Summen av vurderinger

(1 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 1 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Quinta de la Rosa LBV 2013

Vera Helland
Vera Helland

4/5

I en butikk kjøpte jeg flere flasker %Quinta de la Rosa LBV2.
Den ser ut som den har en dyp farge. Veldig god syrlighet.
Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

90 pts Wine Enthusiast - 2008 LBV har veldig livlig, komplekse aromaer med en moden, svart plomme, krydret, herbal finish. Den har god konsentrasjon uten å være for fyldig og frisk tanniner som gir porten lengde og dybde. Takk til året og god syrestyrker er to motstridende smaker av modenhet og konsentrasjon godt integrert med friskhet og likevekt.

Reviews about Quinta de la Rosa LBV 2012

Lord Wine
Lord Wine

4/5

Å drikke nå, eller opp til 3 år etter tapping. Kvalitetsvin. filtrert og derfor ikke utsettes for å skape innskudd. Harmonerer vakkert med sjokolade. ren eller i desserter. og ost. Det er deilig solo. meget elegant og aristokratisk nese som bringer aromaer av kirsebær brandy. stein rose og krydder. Veldig silkeaktig i munnen. hvor sort frukt vises innpakket i mørk sjokolade smaker. Veldig rik med silkemyke tanniner som gir den gode strukturen. I denne LBV alle komponentene er i god balanse. sin søthet og gavmildhet er motvirket av sin frisk frukt og fine tanniner. Quinta da portviner de la Rosa følger den tradisjonelle stilen: Fermentert med foten trår i granitt møller og alderen på kar og tønner (eikefat av 550 liter) av svært gamle tre. Som med Douro DOC Douro dette huset. Vi søker harmoni og balanse i våre druer i vingården. slik at de kan uttrykke seg fritt i flasken. I 2012 vinteren og våren var ekstremt tørr. som hadde blitt ofret ved ikke å gjenopprette vannstand. Produksjonen var. i utgangspunktet. svært lav. med en meget uregelmessig blomstring. ledsaget av dårlig vær. Det regnet litt i slutten av våren. men nesten ikke ned i løpet av sommermånedene (nesten. fordi vi hadde noen torden og noen dager med lavt atmosfærisk trykk). Mangel på vann har ført til at druene bli lite og fokusert mer treg til å modnes. Høsten begynte senere enn vanlig - 16. september - og det ble gjort gradvis. På Quinta de la Rosa praktiseres bærekraftig landbruk. sertifisert av SATIVA advid og enheter. Vinene inneholder ikke. De ble ikke produsert fra. og omfatter ikke stoffer som stammer fra genetisk modifiserte organismer. De bruker ikke noen produkter fra dyr. Quinta LBV av de la Rosa er modnet på fat i 4-6 år.
Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

90 pts Wine Spectator - 2008 LBV har veldig livlig, komplekse aromaer med en moden, svart plomme, krydret, herbal finish. Den har god konsentrasjon uten å være for fyldig og frisk tanniner som gir porten lengde og dybde. Takk til året og god syrestyrker er to motstridende smaker av modenhet og konsentrasjon godt integrert med friskhet og likevekt.
Wine House Portugal
Wine House Portugal

4/5

Alle porter på Quinta de la Rosa er laget i 'huset stil' Nemlig litt tørrere uten cloying sødme som ofte forbindes med porter. Den i Deres viner, de søker etter balanse, harmoni og likevekt fra vinmarker og deres De prøver å aktivere druene til å uttrykke seg i flasken. La Rosa stil er å lage veldefinerte viner uten for mye tannin utvinning og