Quinta do Noval colheita 2000

Quinta do Noval (Port)

1.071,37kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Quinta do Noval colheita 2000 på dette tidspunktet.

Quinta do Noval colheita 2000 kommer fra vingården Quinta do Noval. Det er en rødevin fra Port med utvalgte råvarar av druen port fra 2000. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rødevin blitt ratet til 3,5 av 5 poeng.

Spesifikasjoner · Quinta do Noval colheita

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2000 Andre årganger
Betegnelse:Port (Porto og Douro,Portugal)
Vinprodusent: Quinta do Noval
Volum: 75cl
Druer : Port
Allergener: Inneholder Sulfites

Beskrivelse · Quinta do Noval

Quinta do Noval colheita 2000 (Port)

Produsent: Quinta do Noval

Betegnelse: Port

Druer: Port

Kjøp VinerQuinta do Noval:

Flere anmeldelser av Quinta do Noval colheita 2000

Publisert klokka 05.38

3.5 /5

Quinta do Noval colheita 2000 er ideel

Summen av vurderinger

(1 anmeldelser.)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    1
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

3.5/5

Basert på 1 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Quinta do Noval colheita 1995

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Tasting Notes:
En gulbrun på vei til voksenlivet, en ny dimensjon med mer avanserte og mer komplekse aromaer og dybde. Veldefinert i smakstilsetninger, viser en vakker kompleksitet, karamell, nøtter (valnøtter og hasselnøtter), søte krydder, kandisert frukt (appelsin, sitron, aprikos). Medium kropp, elegant, kremaktig konsistens og god syre, alt i en lang og vedvarende finish.
- Winemaker: António Agrellos
- Admission: I unntaks år, er visse massevis av vin med stor aldring potensial avsatt til å tilbringe sitt liv modning på fat. På et gitt tidspunkt, bestemmer vi å flaske en del av en vintage. Resten er holdt i fat der vinen vil modnes i nytt uttrykk på et senere tidspunkt. Dermed kan en og samme Colheita vintage bli satt på markedet på 3 eller 4 ganger: etter 15 år, 30 år eller 40 år med modning, og i noen tilfeller enda lenger. Alle druene kommer fra th vingård e Quinta do Noval. Druer fra Quinta do Noval er tråkket til fots for å oppnå must, da under gjæring trykkes i lagares, de tradisjonelle stein kar fra Quinta. Loven krever et minimum aldring periode på 7 år på fat. På Quinta do Noval, Colheitas blir kommersialisert etter 10 til 12 år med modning.
- Druetyper: Gamle Vines.
- Mat Sammenkobling: Spesielt hyggelig med ost, med en dessert eller bare på egen hånd uansett anledning.
- Lagre og tjene Tips: Serveres kjølig ved 9-14 ° C. Dekantering er ikke nødvendig fordi dette filtrert porten har ingen sediment. Det er klar til å drikke så snart den er på flasker. Det kan nytes i ca 3 måneder, holde flasken på et kjølig sted.

Reviews about Quinta do Noval colheita 1976

Out of the Bottle
Out of the Bottle

4/5

Quinta Noval Port Colheita 1976
Denne gamle Tawny kommer fra samme høst torsdag og er i alderen i fat for en periode på minimum syv år. De er tappet ved bestilling bare. Perfekt union mellom eleganse og "finesse" med kremet karakter av tørket frukt. Som Vintages, reflekterer den spesifikke karakter av året og høsten. Stadig sjeldnere, Avlinger representerer det ultimate uttrykk for den gamle Tawny.
Portugal Wine Room
Portugal Wine Room

4/5

Burgundy brun-gule, presenterer en deilig og kompleks sitrus nese. I munnen er det rikt og sensuell, som kombinerer typiske komplekse utviklingen av gamle gulbrun porter, med disse notatene av friskhet og vigor.Premiações: - The Wine Advocate - 84 International Wine Challenge - Silver Medal
Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Tasting Notes:
Gul brunlig farge. Deilig og komplekse sitrus aromaer. Rik og sensuell på ganen, og kombinerer den typiske komplekse utviklingen av gamle gulbrun porter, med disse notatene av friskhet og handlekraft.
- Winemaker: António Agrellos
- Admission: I unntaks år, er visse massevis av vin med stor aldring potensial avsatt til å tilbringe sitt liv modning på fat. På et gitt tidspunkt, bestemmer vi å flaske en del av en vintage. Resten er holdt i fat der vinen vil modnes i nytt uttrykk på et senere tidspunkt. Dermed kan en og samme Colheita vintage bli satt på markedet på 3 eller 4 ganger: etter 15 år, 30 år eller 40 år med modning, og i noen tilfeller enda lenger. Alle druene kommer fra th vingård e Quinta do Noval. Druer fra Quinta do Noval er tråkket til fots for å oppnå must, da under gjæring trykkes i lagares, de tradisjonelle stein kar fra Quinta. Loven krever et minimum aldring periode på 7 år på fat. På Quinta do Noval, Colheitas blir kommersialisert etter 10 til 12 år med modning.
- Druetyper: Gamle Vines.
- Mat Sammenkobling: Spesielt hyggelig med ost, med en dessert eller bare på egen hånd uansett anledning.
- Lagre og tjene Tips: Serveres kjølig ved 9-14 ° C. Dekantering er ikke nødvendig fordi dette filtrert porten har ingen sediment. Det er klar til å drikke så snart den er på flasker. Det kan nytes i ca 3 måneder, holde flasken på et kjølig sted.
Historia-Wine
Historia-Wine

4/5

Mer enn 2000 sjeldne viner fra alle vin-land. Alle årganger siden 1900 er tilgjengelig, selv sjeldenheter siden 1790. Besøk. Deres ønsket vin ved navn, vintage, vin region eller druesort