Taylor's Vintage 2003

Taylor's (Port)

WS94

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

957,83kr + 69,42kr Frakt (6 dager)

957,83kr/enhet

Frakt: Garrafeira Nacional (Portugal)

kr You will receive 1.19 points for each unit bought

Taylor's har fremstilt Taylor's Vintage 2003 (957,83kr), en sterkvin fra distriktet Port består av druetype port, touriga, touriga francesa og tinta barroca fra 2003 og den har et alkoholinnhold på 20º. Retter med blåmuggost og ost passer utmerket til Taylor's Vintage 2003. Ifølge kundene til Drinks&Co, har sterkvin blitt ratet til 4 av 5 poeng den har også oppnådd følgende poeng: wine spectator-poeng: 94.

Spesifikasjoner · Taylor's Vintage

Type Vin: Vin sterkvin
Vintage: 2003 Andre årganger
Betegnelse:Port (Porto og Douro,Portugal)
Vinprodusent: Taylor's
Volum: 75cl
Resultat: WS94
Druer : Tinta Barroca, Touriga Francesa, Touriga, Port
Paring: forretterostblåmuggost
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 20

Beskrivelse · Taylor's

Taylor's Vintage 2003 (Tinta Barroca, Touriga Francesa, Touriga og Port)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Taylors Vintage 2003 s Purple farget farget svart med smale magenta blekk kanten.
 • Nese: en klassisk Taylor med eksotiske aromaer av fiolett og gumcistus satt opp mot en ugjennomtrengelig bakgrunn av intens mørke bær nese.
 • Munn: viser en elegant og racy ganen, viser et stramt veve sprek og full tanniner auvados konsentrerer smaker forsterket av den tilsynelatende endeløse finish. Som mange andre store Taylor vintage av denne vinen er en arketype av energi og eleganse

GRAD AV ALKOHOL: 20,5%

VINGÅRD: Taylor Fladgate og Yeatman

DRUER: Tinta Roriz, Touriga Francesca, Touriga Nacional

Taylor's

Kjøp VinerTaylor's:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Taylor's Vintage 2003

Blanco & Gomez Wine Merchants INT

Publisert klokka 04.49

4/5

Taylor's Vintage 2003

Intens rubinrød farge, nå bare begynner å åpne seg. Rik, komplett, flerdimensjonal nese, viser elementer av både ungdom og modenhet. Aromaer av moden bær, lakris og karamell med duftende fiolett notater. Ganen er nå ganske glatt og rund med fløyelsaktig godt integrert tanniner og masser av rike figgy frukt smak. Varm myk overflate full av rik Jammy frukt.

Flere anmeldelser av Taylor's Vintage 2003

Wijnhius Heemstede

Publisert klokka 04.24

4 /5

- 2003 Vintage Port er en absolutt blockbuster, som ifølge Robert Parker, "vil stolt skulder ved skulder med den fineste noensinne laget av Taylors."
Wine House Portugal

Publisert klokka 11.10

4 /5

Taylor er en av de eldste av grunnleggerne Port husene. Det er dedikert utelukkende til produksjon av Port vin siden 1692
Portugal Vineyards

Publisert klokka 12.22

4 /5

Taylors Vintage 2003

Tasting Notes:
Inky lilla sort med smale magenta rim. Classic Taylor nese, med eksotiske dufter av fiolett og gumcistus satt mot en ugjennomtrengelig bakgrunn av intense mørke bær. 2003 Vintage Port viser en stilig og racy ganen, viser en tett stoff av senete tanniner og fullpakket med konsentrerte grapey smaker som intensivere gjennom tilsynelatende endeløs finish. Som mange andre store Taylor vintage denne vinen er en arketype av behersket kraft, sin eleganse og avl skjuler massive indre styrke og utholdenhet.
- Winemaker: David Guimaraens
- Admission: Taylors Vintage Port er en av verdens store ikoniske viner. Gjort bare i de aller beste år - kjent som det vises til 'årganger - Vintage Porter er blandet av de beste råvarer av firmaets egne eiendommer av Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og mer nylig, Quinta do Junco. Etter hver høst, velger smaker panel de fineste portviner fra de tre egenskapene og disse blir deretter overlatt til alder for to vintre i eik vats. I sin andre våren, de smakte igjen. Hvis de er dømt til å være av god kvalitet, er portviner av de tre eiendommene blandet sammen, Vargellas bringe struktur, eleganse og kompleksitet til vin og Terra Feita og Junco kropp, dybde og kraftig, konsentrert frukt. På dette stadiet må det tas stilling til om en Vintage Port er å bli erklært ". For en erklæring som skal gjøres, må Vintage Port blanding være av fremragende kvalitet: streng i sin ungdom, med enorm dybde av smak og massiv struktur, i stand til å utvikle seg over flere år, eller tiår inn som innbegrepet av stor havn, en moden Taylors Vintage . Historisk Taylors har bare erklært om tre Vintage år per tiår. Taylor Vintage Porter er kjent for sin massive struktur og aromatisk kraft, dempet av en karakteristisk statement og tilbakeholdenhet. Den ultimate samleportviner, vil Vintage Ports eldes i flere tiår i kjelleren, sakte utvikle eleganse og harmoni som er kjennemerkene til en moden Taylors Vintage Port.
- Druetyper: Gamle Vines.
- Mat Sammenkobling: Vintage Porter er etter måltid drinker. Ta dem med ost som Stilton eller Gorgonzola. Men du kan også innlemme dem i et måltid, som kombinerer for eksempel en biff au Poivre med en ung Vintage.
- Store og Serve Tips: Bør bli åpnet to timer før servering og dekantert. Serveres mellom 17º og 18º C. Oppbevar flasken på sin side, i et kjølig, tørt og mørkt sted.

Summen av vurderinger

(8 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  8
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 8 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Taylor's Vintage 2000

Gemma Urgell
Gemma Urgell

4/5

El Oporto, uno de los grandes vinos históricos del mundo
En av de klassiske viner fra Porto og, som alle av dem, bør forvente å nå en viss modenhet i flasken og er decantarlos tilrådelig. Vin svært kompleks og mangfoldig som fortjener å nyte rolig og uten hastverk. Marida med blå ost, men helt kan tas alene.

Reviews about Taylor's Vintage 2016

Jørn Jespersen
Jørn Jespersen

4/5

God farge. Teksturen var bitter.
Denne Taylor's Vintage trenger man ikke mat til.
Den første gangen drakk jeg den med folk fra Taylor's.

Reviews about Taylor's Vintage 2012

Gjøri Aarset
Gjøri Aarset

4/5

Taylor's Port Taylor Vintage 2012
En sterkvin jeg nøt med mine venner.
Intens farge , karakteristisk for Taylor's Port Taylor Vintage. Jeg vet ikke om det er druen, men Port smakte oksidert.
Det ville gå bra med en blå fisk.