Port

Vieira de Sousa Vintage 2017

75cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin sterkvin
Vintage: 2017 Andre årganger
Betegnelse:Port (Porto og Douro, Portugal)
Vinprodusent: Vieira de Sousa
Volum: 75cl
Druer : Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 20
Vieira de Sousa er produsenten til Vieira de Sousa Vintage 2017 (667,17kr), en sterkvin fra distriktet Port inneholder tinta roriz, touriga nacional, touriga franca og tinto cão fra 2017 med et alkoholinnhold på 20º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har sterkvin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Beskrivelse av Vieira de Sousa Vintage 2017

Vieira de Sousa Vintage 2017 (Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional og Tinta Roriz)

Produsent: Vieira de Sousa

Betegnelse: Port

Druer: Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional og Tinta Roriz

Se mer

The Winery

Vieira de Sousa

Vieira de Sousa

PORTVINEN ER ET LANGT TRADITET I VIEIRA DE SOUSA FAMILIEN. ALLE VÅRE PORTVINER VAR PRODUKT I VÅRE KVINNOR MED VÅR DRIVER, GJELDER I VÅRE VINERIER FOR DECADES TIL DE FÅR DET PERFEKTE MOMENTET FOR BOTTLING.

More about the Winery

Reviews of Vieira de Sousa Vintage 2017

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Vieira de Sousa Vintage 2017:Vurdering Vieira de Sousa Vintage 2017:

4 /5

Vieira de Sousa Vintage Port 2017 er en fin, fin portvin fra Douro fra den gamle familien vingård av familien Borges fra Douro. fin fin portvin fra Douro fra den gamle familien vingård av BorgesLuisa Borges familie show på familiens vingård sine ferdigheter og har også veldig veldig gode forhold: beste stedene med gamle vinmarkene og jordnær stil! Her vil vi se enda mer fantastisk! Roy Hersh er voill ros for Luisa og dine porter!
Se mer
,

4 /5

98 pts Robert Parker - En vintage med en intens farge og blekk med toner av moden frukt og en optimal surhet og friskhet. Tanniner intense men elegante, den balansen friskhet i munnen. Nesen åpner gradvis, viser sett av vegetabilske dufter, urter.
Se mer
,
Reviews of other vintages of Vieira de Sousa Vintage 201720152011

4/5

En vintage med en intens farge og blekk med toner av moden frukt og en optimal surhet og friskhet. Tanniner intense men elegante, den balansen friskhet i munnen. Nesen åpner gradvis, viser sett av vegetabilske dufter, urter.
Se mer

4/5

Tasting Notes:
Kompakt, elegant og konsentrert. Med en intens svart blekk farge og en nese full av mørke bjørnebær og solbær frukt. Åpner gradvis til en full nese av urte og krydret notater.
- Winemaker: Luisa Borges
- Admission: Druene kommer fra ett enkelt vingård, de ble gjæret med fot trår i lagares. Etter befestning med drue brandy, vin alderen i inox tanker. I 2013 tappet vi dette fantastisk vin.
- Druetyper: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cao, Tinta Roriz.
- Mat Sammenkobling: Vintage Porter er etter måltid drinker. Ta dem med ost som Stilton eller Gorgonzola. Men du kan også innlemme dem i et måltid, som kombinerer for eksempel en biff au Poivre med en ung Vintage.
- Store og Serve Tips: Bør bli åpnet to timer før servering og dekantert. Serveres mellom 17º og 18º C. Oppbevar flasken på sin side, i et kjølig, tørt og mørkt sted.
Se mer