Bodegas Faustino

Bodegas Faustino

adresse:
Carretera Logroño-pamplona (N-111)
By:
Oyón (Postnummer 01320)
Beliggenhet:
Álava, La Rioja
Land:
Spain
Telefon:
(+34) 945 622 500
Fax:
(+34) 945 622 106
Nettsted:
http://www.bodegasfaustino.com

Bodegas Faustino først og fremst er land eierskap. Til å gjennomføre denne utvidelsen, lå Julio tak i familien pilar barn. De har kombinert mine universitetsstudier med opplæring i familiebedriften fra sin ungdom levende jobbe i vingården, illusjonen av vintage og vingård. Dag i lederstillinger i kjellere, noe som gjør varig natur familiebedrift av Faustino gruppe.

Bodegas Faustino har utviklet en familie protokoll som gjør at denne gruppen av vinprodusenter forbli, fremfor alt, 100% familie og for å sikre oss en fremtid hvor hovedmålet er å søke kvalitet uten å gjøre innrømmelse til "moter" etablere faste handel bånd og vennskap.

Å ha vinmarker er viktig å høste på den optimale tidsfaktoren. Bodegas Faustino eier 650 hektar av de beste vinmarkene spredt av vilkårene i Laguardia, Logroño, Mendavia og Oyón.

Varianter: Det er her det hele starter. Du kan ikke lage god vin uten god druesort. Det finnes ulike varianter av druer dyrket i Bodegas Faustino: Tempranillo, Graciano, Mazuelo og Viura.

Bestselgere - Kjøp anbefalt Produsere av Bodegas Faustino