Bodegas José Pariente

Bodegas José Pariente

adresse:
Crta. De Rueda, Km. 2,5
By:
La Seca (Postnummer 47491)
Beliggenhet:
Valladolid, Castilla y León
Land:
Spain
Telefon:
+34983816600
Fax:
+34983816620
Nettsted:
http://www.josepariente.com/

I 1960, begynte José Pariente produsere hvite viner med artisanal råstoff av ekstraordinær kvalitet: Verdejo druer fra vinmarkene i Rueda. Nøye vindyrking praktisert og trodde på deres land, kvalitet og gleden av å lage vin. Hans lengsel, produsere gode hvite viner, er målet med dagens vingård, hans datter Victoria Pariente etablert i 1998.

Energien og lidenskapen José Pariente (1924-1997) inspirere vår aktivitet i dag. De fem viner fra vingården er en hyllest til å fornye hvert år, i hvert vintage.

Vår vingård sitter i Rueda, mellom kommunene La Seca hjulet og i provinsen Valladolid. Innstillingen er en stor myr på 750 m høyde, tok og lyse, slått av egen alvorlig kontinentale klimaet i kastiljansk platået.

For å oppnå større variasjon av jordsmonn og legge til kompleksiteten i vinen, vingårdene i José Pariente forlenge betalinger for ulike kirkesamfunn.De beste gårdene ligger på dårlig jord i organisk materiale, jord med grus, et lag med stor fordel til roten av vintreet steinblokker, og undergrunnen leire og kalkholdig.

De første dokumentene som nevner vinproduksjon i vårt område tilbake til det ellevte århundre. Fremdriften av munkeordener og nærhet til viktige byer i middelalderens Castilla favoriserte dyrking av vintreet. Denne utviklingen kulminerte fra 1600, i den spanske gullalderen, når den "gylne liste" Wheel oppnådd stor prestisje.

Senere i det attende århundre, vingården nådd enda større grad, og søker den høyeste kvalitet, holdt han nærmest elven Duero områdene i det som nå er sentrum av PUD, formelt etablert i 1980.

Innovasjon og respekt, teknologi og lidenskap for den store hvite viner. I kjelleren, som i vingården, forblir Victoria Pariente forpliktet til sin far, José Pariente, jakten på excellence.

I dag vingård og lagt den tredje generasjonen, i personen datter Victoria og Ignacio Prieto, Martina Prieto Pariente.

Eleganse, friskhet og kompleksitet sustantivan resultatet av vårt arbeid. En familie på fem hvite viner merket uttrykk og autentisitet. Fem eksponenter som har temperament i deres hjem, og også avsløre en unik måte å forstå landet, vingårder, varianter vi jobber og vinproduksjon.

Bestselgere - Kjøp anbefalt Produsere av Bodegas José Pariente

Filtre

Kategori

Vinland

Betegnelser

Robert Parker

Butikker