Bodegas Naia

Bodegas Naia

adresse:
Camino San Martín
By:
La Seca (Postnummer 47491)
Beliggenhet:
Valladolid, Castilla y León
Land:
Spain
Telefon:
(+34) 628 434 933
Fax:
(+34) 983 810 645
Nettsted:
http://www.bodegasnaia.com

Bodegas Naia arbeider med å velge gamle Verdejo vinstokker plantet av det tradisjonelle systemet med glass.

Ligger på venstre bredd av elven Douro, dedikerer vingård seg til de hvite viner av høy kvalitet, og utfører en uttømmende kontroll over sine egne vinmarker, plantet tre tiår siden, i bydelen La Seca, betraktet som "grand cru" av regionen.

Eulogio Calleja, vinmakeren lang yrkeskarriere og vinkjenner av muligheter i dette området, og er forfatter ansvarlig for teknisk utvalg av viner.

Den vingård organiserer sin agenda vintage gripe nattetimene for innsamling. September er et varmt område måned. Mesteparten av innhøstingen skjer manuelt.

Inne på lageret, for å etablere et linjevalg fjerne løse blader og andre trebaserte rusk, og å kvalifisere bare de klynger som viser en homogen modning.Disse druene er avkjølt i kameraet, og i noen tilfeller blir tatt til pre-fryse, ser gjennom alliansen av aromater kaldt migrere fra huden til massen av druen.

Senere gjennomgå maserasjon å holde vinnende ideen fet og aromaer.

Stilen på tegning i Bodegas Naia vet ingen krise eller flaske tidlig, ettersom målet er å oppnå maksimal uttrykk for Verdejo rekke viner i tank som arbeider i flere måneder på sin lees kontakt. Disse handlingene faller med den måten til den store hvite planeten, friske smaker, men også bredt i sitt utvalg av smaker, preget, og la permisjon i minnet til de som smakte all sin aromatiske belastning. Denne type utvikling er bare mulig med en utsøkt helseovervåking av frukt.

Et skritt videre har gitt vingård branded NAIADES, kjennetegnet av husets hvitvin gjæret på eikefat.I dette tilfellet, en original prosess som begynner i vingården egne valg, forutsatt at de eldre stammer, og en god prosentandel, selv pre-filoxéricas gjelder. Utfordrende berømmelse som Verdejo rekke rask oksidasjon, gjør Bodegas Naia tilgjengelig for forbrukeren, vintage etter vintage, en vin som NAIADES, i stand til å forføre over tid, lagret i flasken, med en overraskende forvandling av sin Sorte uttrykk . Gjennom slike erfaringer demonstrerer den sanne personlighet av Verdejo bemerkelsesverdig.

Bestselgere - Kjøp anbefalt Produsere av Bodegas Naia

Filtre

Kategori

Type Vin

Vinland

Betegnelser

Robert Parker

Butikker