Casa Santos Lima

Casa Santos Lima

adresse:
Quinta Da Boavista
By:
Aldeia Da Galega Da Merceana (Postnummer 2580-081)
Land:
Portugal
Telefon:
+351 263 760 621
Fax:
+351 263 760 628
Nettsted:
http://www.casasantoslima.com/

Casa Santos Lima er en familiebedrift dedikert til produksjon, tapping og markedsføring av portugisiske viner. Det fungerer direkte eller indirekte i regionene i Lisboa, Algarve, Alentejo, Douro og Vinho Verde. Denne måten, og fra ca 400 hektar med vinmarker, selskapet produserer viner som er kjent for sin gode kvalitet / pris forholdet og eksporterer om lag 90% av den totale produksjonen til nesten 50 land på 5 kontinenter. Casa Santos Lima er også den største produsenten av "Vinho Regional Lisboa" og "DOC Alenquer" og de siste årene har vært en av de mest premierte portugisiske produsenter i store nasjonale og internasjonale konkurranser av viner.

I dag den viktigste fasilitetene til selskapet (kontorer, butikk og større vinprodusenter) ligger i Quinta da Boavista i Alenquer, bare 45 kilometer nord for Lisboa. Dette Quinta tilhører familien Santos Lima i over fire generasjoner, og tilbyr ideelle forhold for kvalitet vinproduksjon.Casa Santos Lima har også vingårder og kjelleren ligger i Tavira i Algarve og også gjennom avtaler og partnerskap med andre selskaper og produsenter, også utforsker vingårder og vinprodusenter i regionene Alentejo, Douro og Vinho Verde.

Casa Santos Lima har en meget bred portefølje av vin, produserer hvert år, og i 5 regioner ulike røde viner, hvit, rosa, glitrende, glitrende, lys og sene avlinger. Denne bredt spekter av alternativer gjør den svært dynamisk selskap i nasjonale og internasjonale markedet og har tillatt en jevn vekst år etter år. På denne tiden Casa Santos Lima er ansvarlig for å produsere om lag 40% av all sertifisert vin av Lisboa-regionen og er en av de ledende eksportører av portugisisk vin.

Casa Santos Lima ble dannet for å følge opp aktiviteten utviklet av familien Santos Lima i generasjoner. Denne aktiviteten ble initiert av Joaquim Santos Lima, som i slutten av forrige århundre, var allerede en stor produsent og eksportør av vin.Maria João Santos Lima og José Luís Santos Lima Oliveira da Silva, barnebarn og oldebarn av grunnleggeren, selskapet re-lansert i 1990 og gjennomført nyplanting av de fleste vingårder, forbedret varianter av vinranker og modernisere hele produksjonsstruktur.

I forbindelse med kvalitetsvin tapping aktivitet, har selskapet utviklet tidlig på en multi-brand strategi, med fokus på god kvalitet / pris forholdet produkter.

I 1996 begynte markedsføringen av de første flaske vin - Quinta da Espiga, Quinta das Setencostas, halm-Canas og noen varianter som en gang hadde stor suksess i nasjonale og internasjonale markeder. Foreløpig er ca 90% av den totale produksjonen eksportert til nesten 50 land på 5 kontinenter. Denne store eksport fokus er fundamentalt for utmerket valuta for pengene sine viner, en del av holdning og filosofi i selskapet. Dette har blitt bekreftet på en systematisk måte ved å gi en rekke priser og gode kritikker av spesialiserte pressen og tildeling av henvisninger "Best Buy".

I en nyere fortid selskapet oppfylt en forlengelse plan for andre regioner som Douro, Vinho Verde, Alentejo og Algarve med oppkjøp av nye eiendommer og selskaper eller partnerskap med lokale produsenter. Casa Santos Lima har nå en enda mer komplett og variert tilbud klar til å møte kravene fra markedet.

Casa Santos Lima eksporterer i dag ca 90% av sin produksjon til Europa, Asia, Afrika, Amerika og Oseania.

Bestselgere - Kjøp anbefalt Produsere av Casa Santos Lima