Clos Mogador

Clos Mogador

adresse:
Camí Manyetes, S/n
By:
Gratallops (Postnummer 43737)
Beliggenhet:
Tarragona, Catalonia
Land:
Spain
Telefon:
(+34) 977 839 171
Fax:
(+34) 977 839 426
Nettsted:
http://www.closmogador.com/

René Barbier, en etterkommer av en berømt dynasti av vinmakere av fransk opprinnelse og også etablert i Penedès, var en av pionerene innen de nye Priorat røde og hell vedder på dette vanskelige området når andre ignorert.

Den vingård ble grunnlagt i 1989, men det var lengre enn Barbier hadde ledet, sammen med andre vinmakere, til revolusjonen i denne regionen gi ny giv til viner fra Priorat. Disse vinmakere lansert et felles prosjekt som har preget skjebnen til tittelen.

Vingården av Clos Mogador er et stort amfi skifer på føttene vasket av Siurana elven rik på historie og mauriske legender. Ved utarbeidelse sine viner, Clos Mogador utmerke seg i sine prosesser for utvikling og aldring omsorg. Vinen produseres i egne vinmarker har tjent respekt rundt om i verden. Derfor har det hatt å gjøre noen investeringer, og gir sin vingård et godt batteri av ny Allier franske eikefat. Sitt flaggskip vin er Clos Mogador, en sikkerhetskopi av Grenache, Syrah og cabernet sauvignon.

Inntil 1999 utviklet oss i Daphne Glorian Clos Mogador, René Barbier med sin Clos Erasmus, fra en av de mindre gårder i Priorat, og bli "kult vin". Siden 2000 har han allerede i sin egen vingård, som er den eldste av Alvaro Palacios.

Bestselgere - Kjøp anbefalt Produsere av Clos Mogador