Dominio de Atauta

Dominio de Atauta

adresse:
Calle Morcuera, 0 S/N
By:
ATAUTA (Postnummer 42345)
Beliggenhet:
Soria, Castilla y León
Land:
Spain
Telefon:
975 35 08 55
Nettsted:
http://www.dominiodeatauta.com/

Vi er i dalen Atauta i Soria, nesten på den østlige grensen av Ribera del Duero. Domain Atauta er bygget i fire høyder på rock og helt tyngdekraften (for å unngå unødvendig pumping), i en skråning av dalen, omgitt av vingårder, 7 km sør for byen San Esteban de Gormaz, gjennom hvilket Duero. En av de særegenheter Atauta er høyden der vingården ligger mellom 950 og 1000 meter over havet, noe som gir det en langsommere modning av druene. Det er høstet for hånd og alle druene kommer inn i toppetasjen der faller forekomstene ligger på neste nivå.

Det avgjørende i karakter av hver av vinene fra denne vingård er mangfoldet av jord: 35 typer grunnlover, utstillinger og orientering, som er reflektert i resultatet oppnådd og deretter sine viner.

Alderen på non-lav stammer 60, sammen med mange andre som overstiger tallet og et halvt år, og 80% er forhånds filoxéricas.

Overveiende fine røde druer, som kjente til tempranillo, over 600 pakker (15 dekar eies, til som legger kontroll over andre 45), jobbet med stor kall uten kjemisk behandling, for eksempel lage biodynamics.

Bestselgere - Kjøp anbefalt Produsere av Dominio de Atauta