Ervideira

Ervideira

Land:
Portugal
Telefon:
+351 266 950 010
Nettsted:
http://ervideira.pt/www/

Egenskapene til Monte da Ribeira og Herdadinha tilhører familien Leal da Costa, som er den første platen som ble funnet i navnet Maria Luisa Godinho N.1807, bestemor til 1. Conde D'Ervideira som startet produksjonen av Ervideira-viner i 1880, i sin tur bestefar av de nåværende produsentene.

Conde D'Ervideira, oppkalt etter José Perdigão Rosado de Carvalho, fikk tittelen til kong Carlos I som anerkjennelse for sitt sosiale arbeid i regionen, som foruten å være en stor bonde som genererte hundrevis av jobber, var også en politiker , filantrop, borgmester i Évora, grunnlegger av Casa Pia og et høyt medlem av Santa Casa da Misericórdia, blant andre stillinger.

I de første generasjonene hadde vinproduksjonen funksjonen til å levere familien, samt å mate og betale lønnene til de mange ansatte i landbruksvirksomheten.

I dag har selskapet 160ha vingårder fordelt på de to egenskapene, dedikert til produksjon og salg av viner av en unik karakter, noe som gjør Ervideira til en "ambassade" av flotte viner rundt om i verden.

Bestselgere - Kjøp anbefalt Produsere av Ervideira