Fuller's

Fuller's

adresse:
Fuller, Smith & Turner P.L.C. The Griffin Brewery Chiswick Lane South W4 2QB
By:
London
Beliggenhet:
London, London
Land:
United Kingdom
Telefon:
+44 (0)20 8996 200
Fax:
+44 (0)20 8995 023
Nettsted:
http://www.fullers.co.uk/

Fullers Griffin Brewery er hjem til en familie av øl anerkjent som blant de beste i verden.

Vårt utvalg av øl har vunnet en glitrende rekke utmerkelser i Storbritannia og utlandet, blant annet blir kalt Champion Beer of Britain, på CAMRA er Great British Beer Festival, en enestående fem ganger. Fra skarpe blonde øl, gjennom til full flavored tradisjonelle øltyper og rike mørke dørvoktere, brygge vi øl av beste kvalitet som passer til enhver kresne gane.

Hva gjør Fullers øl så spesiell? Insistere på beste malt og humle kanskje. Eller kanskje det er vår unike gjær. Men mer enn dette, tar det dyktighet, tålmodighet, lang erfaring, og en voldsom stolthet i å være den beste.

Vokt dere, brygging sammen med mange andre bransjer bruker mange ukjente navn og vilkår som kan gjøre en helt enkel prosess høres uforståelig!

De 4 store ingrediensene i øl er vann, malt, humle og gjær. En gjennomsnittlig daglig brygg av Fuller flaggskip merkevare London Pride bruker 750 fat vann, 13 tonn malt, 110 kilo humle og 320 kilo gjær.Alt dette produserer 640 fat eller 184 320 halvlitere med London Pride - det er nok til å gi hver tilskuer på en Wembley Cup-finalen tre halvlitere hver - muligens ikke en veldig god idé, men det gir deg en ide av skalaen bryggeriet fungerer på!

Den viktigste ingrediensen i brygging skjønt, er noe du ikke kan se. Det er vår brygging filosofi og stolthet og lidenskap som vår brygging team, og alle på Fuller-tallet, har kjører gjennom sine årer.

Vilje til å alltid glede våre kunder med vårt store utvalg av øl er det som holder oss gående.

Bestselgere - Kjøp anbefalt Produsere av Fuller's