Herdade do Rocim

Herdade do Rocim

Land:
Portugal
Nettsted:
http://rocim.pt/

Herdaden do Rocim er hovedsakelig et resultat av et ønske og en drøm. "Gud vil, Drømmer man, Arbeidet er født" er det poetiske uttrykket av Fernando Pessoa som best kan bidra til å forstå omstendighetene der ideen og det konstruerte arbeidet skjedde. Dette er banen vi ønsker å forfølge. I vår menneskelige tilstands skrøbelighet tør vi å tro at for å nå den virkeligheten som er i dag Rocimas eiendom, inspirerte noen Gud oss, og noen drøm flyttet oss.

Begynner å jobbe i mekaniseringen av landbruket på 70-tallet, er investering i diversifiserte og komplementære sektorer en referanse til Movicortes kurs. Virksomheten innen utstyr (offentlige arbeider, landbruk og biler), senere ble med i media, bøker og vinproduksjon, med Rocim.
Investeringen innen viner begynte i 2000 med Herdade do Rocim. En eiendom på ca 120 hektar, hvorav 70 er vingårder, mellom Vidigueira og Cuba, i Baixo Alentejo. Det begynte et nytt eventyr og en drøm.De første årene var dedikert til restrukturering og kvalifisering av boet, med planting av nye vingårder og innføring av nye druesorter, i et prosjekt som blandet ny og gammel kunnskap med grunn og følelser, støttet i kjærlighet til far og datter. Så kom kjellerens konstruksjon og produksjon av vin, med egne merker.
Også i Cortes (Leiria), fødestedet til José Ribeiro Vieira, grunnlegger av selskapet, begynte Rocim å plante vinstokker i 2003 med sikte på å gjenopprette merkebildet av denne sogn og også av familietradisjonen i vinsektoren. av Mata Valley.
I dag er Rocim allerede kjent for kvaliteten på viner og kjelleren. Å snakke om historien din er å snakke om drømmen, og det er også å snakke om nåtiden og fremtiden. Fordi drømmen ikke har noen ende.

Bestselgere - Kjøp anbefalt Produsere av Herdade do Rocim