J.M Rhum

J.M Rhum

adresse:
Rhumerie De Fonds Préville
By:
Macouba
Land:
Martinique
Telefon:
+596 596 78 92 55
Nettsted:
http://www.rhum-jm.com/en/

I 1914 kjøpte Gustave Crassous de Médeuil JM destilleriet fra Jean-Marie MARTINs familie. Crassous de Médeuil-arvinger har gjennomført den tidskrevne lidenskapen og tradisjonen for å lage rum JM

Vi vokser og velger vår egen sukkerrør på Habitation Bellevue. Innen en time etter at sukkerrøret har blitt kuttet, har vi knust det for å trekke ut fersk sukkerrørjuice for umiddelbar gjæring. Friskhet og renhet er ikke en hemmelighet for å lage gode Rum JM, men disse enkle detaljene skiller rom JM fra resten av verdens romer.

Hver fat er nøye valgt for å bringe spesifikke tegn til vårt alderen rom. Før du blir brukt, blir våre fat først forkullet ved å tennne høyt bevisst rum inne i fatet. Etter at karet har blitt skrapt, blir nye eiketanniner utsatt, som gir fatets karakter og den rike fargen vi vil ha i våre gamle romer. Den aggressive tropiske varmen og fuktigheten gir enorme tap av romvolumet på grunn av fordampning. Hvert år toppes kjellermesteren av fatene med rom fra samme årgang for å bevare den spesifikke karakteren til hver respektive årgang. Etter denne tradisjonen er våre rom i samme tempo og smaken blir gradvis mer konsentrert.

Rum J.M har den eksklusive fordelen ved å bruke ren vulkansk kildevann som er rik på mineraler hentet fra tarmene i Pele. Vi føler at dette er verdt å nevne som renheten av vannet er en viktig bidragsyter til kvaliteten på Rum JM

Vi destillerer vårt rom i to tradisjonelle kreolske kobber stillbilder på en myk 72% for å fange de naturlige blomsteraromaene og rike fruktige smaker av sukkerrørene våre.

Habitation Bellevue ligger i nord Martinique ved foten av Pelée, og har fordel av et tropisk klima og spesielt rik og fruktbar vulkansk jord som er utmerket for dyrking av eksepsjonell sukkerrør. Våre sukkerrør vokser opp i vulkanens ansikt på utsatt for tropiske havbrisen, som er viktig for å ventilere sukkerrørene.

Rum JM har reist verden og konsekvent tar toppsignaler på de største internasjonale konkurransene (Paris, Brussel, Chicago, Miami og San Francisco). JM Aged Rums er spesielt populært blant folk som elsker fine whiskyer og brennevin og ser etter nye smaksopplevelser.

Bestselgere - Kjøp anbefalt Produsere av J.M Rhum