Maetierra

Maetierra

adresse:
Carretera De Murillo S/n
By:
Calahorra (Postnummer 26500)
Beliggenhet:
La Rioja, La Rioja
Land:
Spain
Telefon:
(+34) 941 271 217
Nettsted:
http://www.castillodemaetierra.com

Svare på behovene til et stort segment av forbrukere som krever den høyeste kvalitet hvite viner, ledet Castle Maetierra etableringen i 2003, et pionerprosjekt i La Rioja som Sadacia Valleys.

Mange av tiltakene av vingård har vært revolusjonerende, siden de startet et prosjekt i La Rioja basert utelukkende på hvitt, for å tenke ut en rekke tørr hvit Moscatel de Grano Menudo kombinere med andre innfødte varianter Viura og Malvasia sone, og gjennom innføring av et utvalg av de beste utenlandske hvite varianter, med sikte på å utvinne vindyrking av nettstedene med den lengste historien til La Rioja.

Hvert av trinnene i kjelleren, i et miljø uvant å endre, det har vært før og etter vantro, deretter ærefrykt. Alt dette takket være et team av fagfolk som er dyktige og med en stor ånd av fortreffelighet.

Høsting og foredling

En hands Maetierra Castle, Moscatel de Grano Menudo, tidlig modning vintage innviet i La Rioja, år etter år.De nesten 81 hektar med hvite varianter, eid av vingård høstes gradvis, og starter med druene til de tørrere viner og slutter med den søte sen høst, rundt slutten av oktober og midten av november.

Høsting utføres om natten, mellom 2 pm og 8, tidsluke i løpet av hvilken temperaturen er lavere. Dette aspektet er avgjørende for å sikre den høyeste kvalitet druer og vin ved ankomst i perfekt stand. Når du er der, samle bunter ikke utmerket helsetilstand blir kassert.

I løpet av behandlingen, blir druene plassert i skjæreverk, som er utført criomaceration, noe som oppnås ved å fjerne alle de aromatiske og smaks potensialet av Moscatel de Grano Menudo, den mest aromatiske i verden. Fermenteringen finner sted ved lave temperaturer, og varierer i henhold til type vin er tørt, med en full utvikling av gjæring, halvtørr, der den stopper på sitt endelige strekning, eller søt, avbryte spontant når det når et bestemt nivå alkohol.

Vinene

Castle Maetierra fortsetter å fremme sitt ambisiøse prosjekt, skaper bare eksklusive, innovative og prestisjefylte hvite viner. White Castle Maetierra kjennetegnes av elegant og delikat vin, men på samme tid, i stand til å overraske med sin farge, aroma og smak, som har blitt beskrevet av mange kritikere som den store hvite viner av høy Expression.

En annen egen unikhet tørre viner Maetierra Castle er et langt liv. Kombinasjonen av de tre variantene (Moscatel de Grano Menudo, Viura og Malvasia) gjør deres liv er forlenget til det tredje året og deres optimale forbruket foregår fra 5. måned etter tapping, og vare i opptil et og et halvt år senere. Det legges vekt på å oppnå den høyeste kvalitet i sin tur fører til utvikling av korte produksjoner, noe som reflekteres i flaskene ved nummererte etiketter.

Gradvis vil prosjektet konsolidere et bredt utvalg av viner, fra tørre, friske og aromatiske hvite, til elegante hvite, myke og fruktige viner til deilige sent høste søte viner.Etter overraskende kritikere og restauratører, og bli belønnet i mange internasjonale konkurranser, er White Castle Maetierra å ta tak i en posisjon av privilegium innenfor eliten av verdensmarkedet for hvite viner.

Castle Maetierra

I La Rioja bredden av Ebro, noen få skritt fra den eldgamle byen Calahorra, i samme innkjørsel Aragonese Way, står Castle Maetierra. Over 350 hektar gjør Maetierra, en frukt og grønnsak gården, hvis episenter beskriver slottet og vingård, og der, møysommelig, alle typer lokale produkter, mange økologisk dyrket.

En extravaganza av naturlige liv som kan nytes hele året, som følge av vekstsesongen for hver avling. Dette konseptet av jorden som en generator av livet (Mother Earth) sammen med ordet av portugisisk opprinnelse "mae" (mor), har fått sitt navn Maetierra.

Bestselgere - Kjøp anbefalt Produsere av Maetierra