Niepoort

Niepoort

adresse:
Rua Cândido Dos Reis, 670
By:
Vila Nova De Gaia (Postnummer 4400-071)
Beliggenhet:
Douro, Guarda
Land:
Portugal
Telefon:
+351 223 777 770
Fax:
+351 223 320 209
Nettsted:
http://www.niepoort-vinhos.com/

Er en uunngåelig Niepoort vinene fra Portugal. Best kjent for sine portviner fra flere år siden er også en stor merkevare av tørr vin, rød og hvit, fra Douro-regionen.

Niepoort er en selvstendig familiebedrift i over 150 år. 5 generasjoner har gått siden starten i 1842.

Å eie quintas og vingårder i Douro var et viktig skritt i produksjonen av portvin og etableringen av de første sterkvin Niepoort. Napoles OF 1QUINTA har ca 30 hektar med vinmarker; vingårdene er i en høyde på 80 250 m og deres alder varierer mellom 26 og 80 år.

Quinta do Carril, som ligger ved siden av Quinta de Napoles, bringer ytterligere ni hektar vinmarker. Hans gamle vinstokker produserer druer som det er vinified Batuta.

en region som tradisjonelt produserer de beste portviner.)

Produksjonen i Quinta de Baixo.

Quinta da Lomba fem hektar med vinstokker i aldersgruppen over 60 år, ved foten av Serra da Estrela.

Muligheten til å jobbe med så forskjellige terroirs som Bairrada (kalkstein), Dão (granitt) og Douro (skifer) er fascinerende Niepoort Family.

Kunsten av Master Blender har også gått fra generasjon til generasjon. Per i dag er det femte generasjon Master Blender av Nogueira familien som integrerer huset Niepoort.

Niepoort oppgave er å opprettholde sin posisjon "nisjeaktør" ved å fortsette å produsere viner av Porto og Douro viner differensiert gjennom alliansen av sekulære tradisjon og innovasjon.

Bestselgere - Kjøp anbefalt Produsere av Niepoort

Filtre

På salg