Pago de los Capellanes

Pago de los Capellanes

adresse:
Camino De La Ampudia S/n
By:
Pedrosa De Duero (Postnummer 09314)
Beliggenhet:
Burgos, Castilla y León
Land:
Spain
Telefon:
(+34) 947 530 068
Fax:
(+34) 947 530 111
Nettsted:
http://www.pagodeloscapellanes.com

Pago de los Capellanes er et navn som kommer fra den kommunen der vingårder og vingård ligger. En betaling er et område av landet.

I perioden fra trettende til det fjortende århundre, i Pedrosa de Duero, var en prest og lokalbefolkningen donert tomter kapellaner i bytte for massene og bønner for de døde ... hvorfor da Pago de los Capellanes.

Over tid, prester Pedrosa kom til å samle en kommune, men etter at inndragning av Mendizabal (1855) egenskapene til kirken og presteskapet bør gå tilbake til hendene på kommunen.

Innbyggerne i Pedrosa fortsatte å ringe betaling, de chaplains: Pago de los Capellanes.

Pago de los Capellanes er i hjertet av Ribera del Duero, som ligger en kilometer fra Pedrosa de Duero, Burgos byen der er noen av de beste druene i hele banken.

Opprinnelig boet bare hvis det var tusen vinstokker, i den tradisjonelle pokal.Den Rodero-Villa, ekteskap med en eksepsjonell team, og fokusere på sin personlige tilnærming til vin, har gjort i dag betaling av feltprester passere 100 hektar vinmarker, et espalier rundt vingård, som kombinerer varianter som Tempranillo (Tinto Fino), Cabernet Sauvignon og Merlot, og oppfylle en drøm som går tilbake til 1980.

Den lille produksjonen gir bedre kontroll av produktkvalitet og personlig oppfølging av alle tapninger. Betal for Chaplains bare tillate 5000 drue kg / ha, ned fra 7000 at vi tillater Regulatory Council of Ribera del Duero, satser på kvaliteten på våre råvarer.

Dermed ble født vårt utvalg av viner som treffer markedet i dag med Pago de los Capellanes. Veldig personlige viner, frukten av fred, kjærlighet og tålmodighet.

Bestselgere - Kjøp anbefalt Produsere av Pago de los Capellanes