Bodegas Palacios Remondo

Bodegas Palacios Remondo

adresse:
Avda. Zaragoza, 8
By:
Alfaro (Postnummer 26540)
Beliggenhet:
La Rioja, La Rioja
Land:
Spain
Telefon:
(+34) 941 180 207

Bodegas Palacios Remondo har en vinlaging tradisjon som går tilbake til de siste fire generasjoner. José Palacios Remondo Men det var egentlig ansvarlig for det som nå vingård, plante et utvalg av tradisjonelle varianter av La Rioja, og omsorg vindyrking med stor kall. Med stor visjon, forberedte han sine barn (for tiden ansvarlig for firmaet) i de beste skolene i enology og vindyrking oppmuntre dem til å besøke franske viktige vinprodusenter i de største vinproduserende regioner.

Den vingård ligger i den østlige Rioja vin sikt i Alfaro. 100 hektar. Utvikles på en lang skråning mot øst / sør, ved foten av fjellet i Sierra de Yerga, på en høyde på 550 m. Gulvmontert, robust og kalkholdig leirematerialet lite organisk materiale med rikelig valsede steiner og en karakteristisk bakgrunn petrocalcic grenser plante styrke.

Middelhavsklimaet litt preget av Atlantic har en vingård med god høyde og lite nedbør gir gode forhold for druer dyrket på eiendommen:tempranillo, Grenache, Carignan, Graciano og Viura.

Bodegas Palacios Remondo engasjement basert vindyrking drue avkastning per hektar. Og streng omsorg alternativ jord berikelse. Når det gjelder arbeid i vingården vil legge stor vekt på tilsyn med druer i valg tabellen til vinification avhengig av hvilken type vin og har vintage, og minimere mekanisk manipulasjon bevare vin lufting og oksidasjon i løpet av sine bevegelser og dekantering.

Kort sagt, geo-klimatiske egenskaper ved eiendommen, symbiosen av druetyper og stemningen i arbeid, gjøre en dyd av det unike og karakter av vinene fra denne vingård.

Bestselgere - Kjøp anbefalt Produsere av Bodegas Palacios Remondo

Filtre

Kategori

Type Vin

Vinland

Betegnelser

Robert Parker

Butikker