Palm

Palm

adresse:
Steenhuffeldorp 3 B-1840
By:
Steenhuffel
Land:
Belgium
Telefon:
+32 (0)52 31 74 11
Fax:
+32 (0)52 30 41 67
Nettsted:
http://www.palm.be/

Historien om PALM Breweries går tilbake til 1686. På den tiden Theo Cornet, eiendom manager for Diepensteyn Castle, var innehaver av et vertshus kirken i Steenhuffel. Han brygget øl og destillert jenever det for hans gjester, også brygget en tyngre "Counts 'øl" for Lords of Diepensteyn, grevene av Maldeghem-Steenhuffel. I 1747, Anne Cornet konvertert den til en liten topp-gjæring landsby bryggeri, selge øl til innbyggerne i landsbyen. Hun kalte henne bryggeriet Den Hoorn, mest sannsynlig etter den nederlandske oversettelsen av hennes franske etternavn Cornet. Senere ble bryggeriet overtatt av Jean-Baptiste De Mesmaecker, som også ble ordfører i Steenhuffel.

I løpet av nittitallet, Palm Breweries økt betydelig i størrelse. Som et kulturprosjekt, PALM sette opp et joint venture i 1990 med Boon lambic bryggeriet i Lembeek. I 1998 ble Rodenbach Brewery tatt over. Rundt årtusenskiftet, PALM møtt noen vanskeligheter. I Belgia, hadde øl forbruket vært synkende i noen tid, og spesialist øl med relativt lavt alkoholinnhold led mest. Å snu, utviklet Jan Toye en "multi-nisje" strategi, med fokus på autentiske fullblods øl og eksport.Hans sønn Matthias har blitt infisert av lidenskap for familietradisjonen og brygger er kall, og siden 2011 har representert den neste generasjonen av PALM Breweries.

PALM Breweries er en turist hot spot som tar imot 20.000 besøkende i året, der en informativ lagets tur gjennom bryggeriet er kombinert med et besøk til de berømte Brabant utkast hester på Diepensteyn Stud Farm.

Bestselgere - Kjøp anbefalt Produsere av Palm