Ramos Pinto

Ramos Pinto

adresse:
Av. Ramos Pinto, 380
By:
Vila Nova De Gaia (Postnummer 04400)
Land:
Portugal
Telefon:
+ 351 223 707 000
Fax:
+ 351 223 775 099
Nettsted:
http://www.ramospinto.pt/

Grunnlagt av Adriano Ramos Pinto i 1880, Casa Ramos Pinto ble raskt bemerket, på den tiden, for sin innovative og foretaksstrategi. Assosiert med kvalitet flaske vin, begynte det å operere på det brasilianske markedet tidlig i det 20. århundre og ble raskt ansvarlig for halvparten av vin eksportert til Sør-Amerika, mens det var fortsatt erobre generasjoner av lojale kunder i Portugal og Europa. Disse var de naturlige resultatene av en fremtidsrettet strategi, basert på modernisering av utvalget, batching og aldring kretser, kontinuerlig vin forskning og spesiell omsorg som Adriano Ramos Pinto viet til emballasje og markedsføring av hans viner.

De Ramos Pinto vinene har derfor blitt en referanse for kvalitet.

I 1990, Casa Ramos Pinto ble en del av Roederer Group, hvis historie har identiske egenskaper. Så, de kvalitetene som ga berømmelse til Casa Ramos Pinto tok på en internasjonal dimensjon.

Casa Ramos Pinto har alltid forstått at kvaliteten på sine viner begynner i jorden av Douro-regionen, og derfor tok eierskap av en rekke eiendommer, nøye valgt i avgrensede området.

Det var det første skrittet i en vinproduserende karriere som har investert i en filosofi om selvforsyning, som er hensikten til, på kort sikt, garanterer total produksjon av druene som brukes i havn og fortsatt viner.

Jakten på fortreffelighet er tydelig i den effektive kvaliteten på vinene den produserer og videreføring av en banebrytende tradisjon i områdene forskning, som i flere tiår har guidede sin produksjonsstrategi.

Helt fra starten, Casa Ramos Pinto etablert en streng selvproduksjonspolitikk, noe som betyr at den bare produserer viner med druer fra egne eiendommer.

Med massevis av besluttsomhet og betydelige investeringer, har Ramos Pinto satt planting mål at det har klart å møte gjennom årene. Vår plantet området har nå stabilisert seg på totalt 360 hektar i Douro-regionen.

Denne politikken gjør oss i stand til å sikre udiskutable kvalitet og den beste tilgjengelige utvalg av vindruer.

Bestselgere - Kjøp anbefalt Produsere av Ramos Pinto