Tanqueray Gordon & Co

Tanqueray Gordon & Co

adresse:
Lakeside Drive, Park Royal
By:
London (Postnummer NW10 7HQ )
Beliggenhet:
London, London
Land:
United Kingdom
Telefon:
020 8978 6000
Nettsted:
http://www.tanqueray.com/

Gordons, grunnlagt i 1769, er verdens mest solgte London Dry Gin. Trippel destillert, den karakteristiske forfriskende smaken kommer fra de fineste enebærbærene og blandingen av botanicals. Tanqueray London Dry, opprettet i 1830 av Charles Tanqueray, som ikke var redd for å blande opp modige ideer i sin egen unike stil. Han oppfant en gin oppskrift som fortsatt er feiret til denne dagen. Den perfekte blandingen av oppfinnsomhet, arv og hardt arbeid. Tanqueray har en perfekt balansert botanisk smak som gjør en utmerket gin & tonic og tørr martini-cocktail.

Den distinkte smaken har tjent Gordons rykte til "ginnest" av gins. Dette oppnås gjennom nosing av tusenvis av botanticals om året, med bare de fineste 1 i 10 enebær bær valgt for å lage den høyeste kvalitet gin. Samlingen inneholder Gordons med et sted av Elderflower og Gordons Sloe Gin.

Det er ikke bare oppskriften som gjør Tanqueray unik og en av de mest tildelte gins; Det er kunnskapen som går gjennom generasjoner av Master Distillers. Den gamle Tom, som fortsatt er bygget i King George IIIs regjering, er fortsatt i bruk i dag.Den røde vokstetningen på flasken er et stempel av Tanqueray-kvalitet, og ananaset på toppen er et symbol på gjestfrihet og skikkelse.

Bestselgere - Kjøp anbefalt Produsere av Tanqueray Gordon & Co

Filtre

Kategori

Butikker