Vidigal Wines

Vidigal Wines

adresse:
Estrada Da Ribeira, 230
By:
Cortes (Postnummer 2410-502)
Land:
Portugal
Telefon:
+351 244 819 480
Fax:
+351 244 819 481
Nettsted:
http://www.vidigalwines.com/portal/

Vidigal Vin er et selskap som produserer rolige og likør viner, mellomstore og familie karakter, som ligger i området Leiria Central Portugal. Opprinnelsen til selskapet går tilbake til begynnelsen av det tjuende århundre, en gård som ble grunnlagt av en Canon av Kirken. Gjennom det siste århundret har selskapet møtt et par av eierne til de tidlige 90-tallet nåværende direktør, António Lopes Mendes - tok over ledelsen. Siden da Vidigal så store endringer og teknologiske fremskritt som nå gjør det mulig å produsere om lag 3 millioner flasker i året.

Foreløpig er Vidigal fordelt på 40% av den norske hovedstaden og 60% eies av direktøren med dual portugisisk-dansk statsborgerskap, António Mendes Lopes. AM Lopes har over 30 års erfaring i vin verden. Han skapte og utviklet en import selskap av internasjonale viner i Danmark. Gjennom importør funksjoner, fikk han en stor erfaring og kunnskap om viner fra ulike deler av verden. António Mendes Lopes delta aktivt i utarbeidelsen av vin sammen med to winemakers:António Ventura, anses vinmakeren av året i Portugal i 2006, og Rafael Neuparth.

Med en eksportrate på ca 90%, hadde Vidigal til for 5 år på rad den mest solgte vinen i Norge som representerte en bragd aldri før oppnådd av noen portugisiske produkt hvor som helst i verden. Selge ca 40 viner i mer enn 30 land, er Vidigal absolutt en av de mest internasjonale vin selskaper i Portugal.

Nivået av produksjon, Vidigal Vin har opprettet flere partnerskap i vinen regionen Lisboa som totalt utgjør ca. 450ha. vingårder. har også mange partnerskap i andre produserende regioner i Portugal, totalt 7 regionene: Lisboa, Tagus, Douro, Alentejo, Dao, border og Vinho Verde.

De aller fleste av Vidigal viner, spesielt vinregionen Lisboa, er produsert svært nær Atlanterhavet - ca 30 km - og som sådan, lider stor innflytelse av Atlanterhavet brisen som resulterer i friske viner og alltid svært fruktig. De viktigste druetyper utlizadas i Vidigal viner er: Touriga Nacional, Aragonez (Tinta Roriz), Castelao, Syrah og Cabernet.

Vidigal Wines, "den beste vinen til lavest mulig pris."

Bestselgere - Kjøp anbefalt Produsere av Vidigal Wines