Viña Tondonia - Bodegas R. López de Heredia

Viña Tondonia - Bodegas R. López de Heredia

adresse:
Avda. De Vizcaya, 3
By:
Haro (Postnummer 26200)
Beliggenhet:
La Rioja, La Rioja
Land:
Spain
Telefon:
(+34) 941 310 244
Fax:
(+34) 941 310 788
Nettsted:
http://www.lopezdeheredia.com/

Tondonia Vingården er valg, og kjærlighet. 2 ord som ble bibelen av sine viner, har maksimal R. Lopez de Heredia Vina Tondonia vært og forkynner i over et århundre. Over hundre år der, gjennom fire generasjoner, og til tross for kontinuerlige og fristende tilbud av multinasjonale selskaper de absorberer alle typer bedrifter, forblir R. Lopez de Heredia Vina Tondonia vingård en familie der fire generasjoner som har ført, har fortsatt filosofi og arbeidskraft og sosial maksimal implementert av dens grunnlegger mer enn 132 år siden.

Omsorgen av vingårdene i Vine Tondonia, den samvittighetsfull utvalg av druer, alderen på eikefat, innenfor sine dype tunneler og den påfølgende aldring i flasker, gi opphav til disse ressurssterke viner delikat nyansert at de gjør eksepsjonell "bukett".

I lang tid, viner fra Viña Tondoniamottatt forskjellige navn, i henhold til stilen på behandling, merker falt til nåværende og berømte i dag i fem kontinenter, ledet av "Viña Tondonia" som planlagt grunnleggeren i hans tidlige drømmer.

Tondonia Vine er den mest spektakulære i Haro. Ligger i et skall og omfavnet av Ebro danner en halvøy, danner et landskap av alluvium, kalkstein og popler.

Lopez de Heredia har også tre andre vingårder også plassert i Rioja Alta området sitt mikroklima -beneficiándose netto atlántica- innflytelse kalt Viña Cubillo, Viña Vineyard Bosconia og Zaconia. Disse plantasjene er laget i passende sammensetning, slik at kvaliteten og stammer fra vingårder, hovedbase av prestisjen av våre viner.

Bestselgere - Kjøp anbefalt Produsere av Viña Tondonia - Bodegas R. López de Heredia

Filtre

Kategori

Type Vin

Vinland

Betegnelser

Robert Parker

Butikker