Herdade do Sobroso Cellar Selection 2016

Herdade do Sobroso (Alentejo)

290,04kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Herdade do Sobroso Cellar Selection 2016 på dette tidspunktet.

Rødevin Herdade do Sobroso Cellar Selection 2016 er en Alentejo fra produsenten Herdade do Sobroso basert på druetypen alvarinho, syrah, antão vaz og alicante bouschet fra 2016. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rødevin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Spesifikasjoner · Herdade do Sobroso Cellar Selection

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2016 Andre årganger
Betegnelse:Alentejo (Portugal)
Vinprodusent: Herdade do Sobroso
Volum: 75cl
Druer : Alicante Bouschet, Antão Vaz, Syrah, Alvarinho
Allergener: Inneholder Sulfites

Beskrivelse · Herdade do Sobroso

Herdade do Sobroso Cellar Selection 2016 (Alicante Bouschet, Antão Vaz, Syrah og Alvarinho)

Produsent: Herdade do Sobroso

Betegnelse: Alentejo

Druer: Alicante Bouschet, Antão Vaz, Syrah og Alvarinho

Kjøp VinerHerdade do Sobroso:

Flere anmeldelser av Herdade do Sobroso Cellar Selection 2016

Publisert klokka 20.05

4 /5

De hadde den på et vinutslag og jeg kjøpte den.
Fin og levende farge. Aromaer av kirsebær , og lakrisrot. En interresant vin fra Herdade do Sobroso, den var litt bitter mot slutten.

Summen av vurderinger

(1 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 1 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Herdade do Sobroso Cellar Selection 2015

Garrafeira Nacional
Garrafeira Nacional

4/5

Herdade do Sobroso i sine 1600 hektar, kombinerer produksjon av vin med frukten av plass og natur, bruke dem som et fritidssenter. Herdade ligger i Alentejo kommune Vidigueira, gjør Sobroso er avgrenset av Mendro fjell på nord, Guadiana i øst og i sør av den enorme sletten som strekker seg ut av syne. Det er dette geografiske harmoni underbygger vell av deres land, og det er i denne sammenheng at vingård ligger. Det er et sted hvor modernitet og funksjonalitet eksistere i et uutslettelig måte, slik som gir til de produserte viner en unik kvalitet. Den Monte da Sobroso er karakterisert ved å frem leire leirjord og sandet rettet mot implementering i samsvar med de kriterier som tar sikte på å produsere druer med høy kvalitet. Når det gjelder klima denne regionen er kjent for sine kalde vintre, etterfulgt av lange og varme somre. De dominerende røde druetyper er Aragonez, Alicante Bouschet og Cabernet Sauvignon.
Grand Cru Wijnen
Grand Cru Wijnen

4/5

Syrah og Alicante Bouschet druer er plukket for hånd er bare veldig myk knust. Vinen gjæret i åpne fermentorer under kontrollerte temperatur og så tillatt å ha mer enn 12 måneder i nye 500 liters franske eikefat kan modnes ved så i det minste en annen seks måneder flaske modning. I glasset, har vinen en vakker rød farge. Nesen har vakre toner av rødvin moden frukt, kakao og syltetøy. På ganen er det fyldig med en lang og elegant finish. Pair denne vinen med tradisjonelle portugisiske kjøttretter eller modne oster.
Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Herdade do Sobroso Cellar Sellection 2015
17, 5 pts Vinho Grandes Escolhas - Dyp rød. Den fine aroma antyder svært modne røde frukter, kakao og syltetøy. En jevn rød, velstrukturert i munnen, og med en balansert syre og tilbyr en intens og langvarig ettersmak. Den ettersmak er langvarig og elegant.