Alentejo

Montes Claros Brut 2013

75cl

156,35kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin musserende vin
Vintage: 2013 Andre årganger
Betegnelse:Alentejo (Portugal)
Vinprodusent: Adega Cooperativa de Borba
Volum: 75cl
Druer : Arinto, Alvarinho
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12
Type Musserende Viin: Brut
Adega Cooperativa de Borba er produsenten av Montes Claros Brut 2013 , en musserende vin fra distriktet Alentejo fremstilt av alvarinho og arinto fra vinhøsten 2013 og med alkoholinnhold på 12º. En musserende vin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Elaboration of Montes Claros Brut 2013

Montes Claros Brut 2013 (Arinto og Alvarinho)

Produsent: Adega Cooperativa de Borba

Betegnelse: Alentejo

Druer: Arinto og Alvarinho

Se mer

The Winery

Adega Cooperativa de Borba

Adega Cooperativa de Borba

Den 24. april inviterte styret for jordbruksgilde Borba en gruppe vinprodusenter til å samle seg og diskutere muligheten for å skape Adega de Borba. Den 30. april 1955 trådte den første styret i Adega de Borba-kooperativet i kraft.

More about the Winery

Reviews of Montes Claros Brut 2013

4

1 customer reviews
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Your rating for Montes Claros Brut 2013:Vurdering Montes Claros Brut 2013:

4 /5

Attraktiv og intens farge. Blanding av lukt fra gjær og bakerier.Balansert i smaken.
Vi drakk den som den var, uten mat.
Vi drakk den opp sammen med venner.
Se mer
,
Reviews of other vintages of Montes Claros Brut 20132010

4/5

Tasting Notes:
Crystal utseende, sitron farge med gule nyanser og fine bobler. Elegant duft av tropiske frukter og liten snev av mandel. Ung, frisk med sitron smaker. God balanse mellom syre og alkohol nivåer.
- Winemaker: Óscar Gato
- Vinproduksjon: Druer nøye utvalgt fra vinmarker med gunstig modning til produksjon av musserende vin balanse i form av et lavere sukkernivå og høyere surhetsgrad - disse var ingrediensene til å produsere Montes Claros musserende vin. Innhøstingen ble utført manuelt i løpet av morgenen for å oppnå den ideelle temperaturen på druer som de kom i vingård. Druene ble fraktet i små mengder. Etter knusing og destemming av druer, pressing, dekantering gjennom kald system i ca. 24 timer og alkoholisk gjæring ved en kontrollert temperatur fulgt. Etter å ha fått vin base for å produsere musserende, vin var så flasker og lagres i kjelleren. Den andre fermenteringen ble utført i flasken - den klassiske metode. Etter den andre gjæring og aldring "dégorgement" ble utført for å trekke ut gjær, og deretter pålegg, prosessen der den "musselet" og korken er plassert.
- Druetyper: Arinto, Alvarinho.
- Mat Sammenkobling: Ideell som en aperitiff, men gastronomically allsidig.
- Store og Serve Tips: Det bør være konsumert etter tapping eller det kan alderen for ytterligere to år. Serveres med 6-8 ºC.
Se mer

Andre produkter fra samme vingård