Montes Claros Colheita 2016

Adega Cooperativa de Borba (Alentejo)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

45,74kr + 43,05kr Frakt (5 - 10 dager)

45,74kr/enhet

Frakt: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 0.06 points for each unit bought

Adega Cooperativa de Borba har kreert Montes Claros Colheita 2016 (45,74kr), en rødevin fra distriktet Alentejo med det beste av druen touriga nacional, syrah og aragonêz fra årgangen 2016 og har et alkoholinnhold på 13º.

Spesifikasjoner · Montes Claros Colheita

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2016 Andre årganger
2014, 2012, 1947 og N/A
Betegnelse:Alentejo (Portugal)
Vinprodusent: Adega Cooperativa de Borba
Volum: 75cl
Druer : Aragonêz, Syrah, Touriga Nacional
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13

Beskrivelse · Adega Cooperativa de Borba

Montes Claros Colheita 2016 (Aragonêz, Syrah og Touriga Nacional)

SMAKS NOTATER:

  • Visning: dyp og intens granat farge.
  • Nese: rik og intens aroma av røde frukter og krydder.
  • Munn: Rund og mild smak med en lang finish.

BENEVNELSE: Alentejo.

VINGÅRD: Adega Cooperativa de Borba.

DRUER: Aragonez, Syrah, Touriga Nacional.

ALDRING: Vin modnet i 12 måneder i tanker av rustfritt stål, og deretter mer enn 3 måneder i trefat for bedre struktur og kompleksitet før tapping.

VINPRODUKSJON: Ved ankomst på vingård, ble druene knust umiddelbart. Deretter, i løpet av de første 6 til 10 dagers fermentering, må dette behandles ved styrte temperaturer. Det ble igjen i langvarig kontakt med huden. Fermenteringen foregikk under en styrt temperatur på 25 til 28 ° C.

SAMMENKOBLING: Ideell for å ledsage kjøtt og ost biff.

TEMPERATUR: 16-18 ° C

ALKOHOL: 13,5%

Adega Cooperativa de Borba

Den 24. april inviterte styret for jordbruksgilde Borba en gruppe vinprodusenter til å samle seg og diskutere muligheten for å skape Adega de Borba. Den 30. april 1955 trådte den første styret i Adega de Borba-kooperativet i kraft. Adega de Borba ble grunnlagt i 1955 og var den første av en rekke...

Kjøp VinerAdega Cooperativa de Borba:

Dette produktet har ingen anmeldelser enda. Vær den første til å rangere det.

Summen av vurderinger

(0 anmeldelser.)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    0
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Montes Claros Colheita 2014

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Deep granat farget. Rik og intens aroma av røde frukter og krydder. Rund og glatt smak med en lang finish.

Reviews about Montes Claros Colheita 2012

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Tasting Notes:
Deep granat farget. Rik og intens aroma av røde frukter og krydder. Rund og myk smak med en lang finish.
- Winemaker: Óscar Gato
- Admission: Denne vinen ble laget av tidligere utvalgte druer fra våre beste vinmarkene å ha en streng kontroll av deres modning i flere måneder, for å velge endelig de beste i sitt beste modningspunkt. På deres ankomst på "Adega", ble druene umiddelbart knust. Deretter, i løpet av de første 6 til 10 dager av alkoholholdige gjæring, var dette må igjen i langvarig kontakt med hud. Gjæringsprosessen skjedde under en kontrollert temperatur på 25º til 28 ºC. Vinen modnet i 12 måneder i rustfritt stål kar, og deretter flere 3 måneder i tretønner å få mer struktur og kompleksitet før tapping.
- Druetyper: Aragonês, Syrah, Touriga Nacional.
- Mat Sammenkobling: God som et akkompagnement av kjøtt eller ost.
- Store og Serve Tips: Best servert ved romtemperatur 16-18ºC. Kan serveres ung eller inntil 3-4 år.

Reviews about Montes Claros Colheita 1947

Garrafeira Nacional
Garrafeira Nacional

4/5

Stadig streve for for forsterkning av kvaliteten på sine produkter Adega de Borba Coop er i ferd med å utvikle et ambisiøst prosjekt for å bringe winegrower nærmere vingård så å hente ut lidenskapen til å lage gode viner i ham. Etter valget og oppbevaring av de beste druetyper og oppkjøpet av moderne utstyr, Adega de Borba mener at engasjementet av winegrower med vinproduksjon er den eneste ingrediens nødvendig å forbedre sine produkter enda videre og oppnå det fulle potensialet som regionen har til å produsere fremragende viner.