Quinta de Linhares Premium Branco 2018

Agri Roncão (Vinho Verde)

65,11kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Quinta de Linhares Premium Branco 2018 på dette tidspunktet.

Fra vingården Agri Roncão (Vinho Verde) har vi Quinta de Linhares Premium Branco 2018 , en hvitvin med de beste råvarene fra druen loureiro og avesso fra 2018 og har et alkoholinnhold på 12º.

Spesifikasjoner · Quinta de Linhares Premium Branco

Type Vin: Vin hvitvin
Vintage: 2018
Betegnelse:Vinho Verde (Portugal)
Vinprodusent: Agri Roncão
Volum: 75cl
Druer : Avesso, Loureiro
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12

Beskrivelse · Agri Roncão

Quinta de Linhares Premium Branco 2018 (Avesso og Loureiro)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: lys gull.
 • Nese: fruktig og sitrus med velutviklet floral notater.
 • Munn: myke innslag av hvite blomster som jasmin og appelsin og sitrus notater som gir en hyggelig coolness. Den har god eleganse. Gjennom utvalg av viner Loureiro er preget av intens floral notater og tropiske frukter. Han er frisk og fruktig, og viser de typiske karakteristikkene av drue, lett muskateliert.

BENEVNELSE: Vinho Verde

VINGÃ…RD: Quinta de Linhares (levert av Agri-Roncao Vingård er lokalisert i regionen av Vinho Verde i sub-regionen Sousa, og i 1999 (ved Domingos Ribeiro av et oliven i Douro ha) innkjøpt de første vingårder ble plantet 2001a .. i de siste årene, Quinta de Linhares en av de mest premierte vinprodusenter. i 2017, Quinta de Linhares Avesso 2016 ble hedret av Kommisjonen for vindyrking i regionen Vinho Verde som "de beste grønne viner" prinsipper 2018 Quinta de Linhares var. Azal innvilget i 2017, noe som bekrefter den eksepsjonelle kvaliteten på sine viner. vingård er António Sousa, en referanse i regionen.

I subregion drue Avesso Sousa, Arinto, Azal, Loureiro, Alvarinho Trajadura og dyrkes. Fra Linhares er kjent for unge og friske viner, ble Quinta tildelt i de siste årene på grunn av sin høye potensial.

DRUER: Avesso, Loureiro

ALDRING: Laget med temperaturkontroll og bruk av rustfrie ståltanker.

VINPRODUKSJON: La Quinta de Linhares ligger i byen Peñafiel i avgrenset grønn vin regionen, underområde Sousa. Med et samlet areal på 16 hektar, er grønn vin Fifth Linhares og RD laget av nøye utvalgte druer som kommer utelukkende Fifth Linhares.

Sammenkobling: fisk og hvitt kjøtt.

Anbefalt temperatur SERVICE: 12,08 * C

ALKOHOL: 12%

Agri Roncão

Laget for å oppfylle en gammel drøm om grunnleggeren, er Agri-Roncão født for å produsere viner av høyeste kvalitet. Å være fra Penafiel, en region av vinho verde, refunderer Domingos Ribeiro Quinta de Linhares (ligger i delstaten Sousa) og Quinta da Levandeira do Roncão, i hjertet av Douro...

Kjøp VinerAgri Roncão:

Dette produktet har ingen anmeldelser enda. Vær den første til å rangere det.

Summen av vurderinger

(0 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  0
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0