Vinho Verde

Quinta de Soalheiro Allo 2018

75cl Volume

109,15kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin hvitvin
Vintage: 2018 Andre årganger
Betegnelse:Vinho Verde (Portugal)
Vinprodusent: Quinta do Soalheiro
Volum: 75cl
Druer : Loureiro, Alvarinho
Allergener: Inneholder Sulfites
Quinta do Soalheiro er produsenten til Quinta de Soalheiro Allo 2018 , en hvitvin fra distriktet Vinho Verde basert på druetypen alvarinho og loureiro fra 2018. Ifølge kundene til Drinks&Co, har hvitvin blitt ratet til 3 av 5 poeng.

Elaboration of Quinta de Soalheiro Allo 2018

Quinta de Soalheiro Allo 2018 (Loureiro og Alvarinho)

Produsent: Quinta do Soalheiro

Betegnelse: Vinho Verde

Druer: Loureiro og Alvarinho

Se mer

The Winery

Quinta do Soalheiro

Soalheiro er det første merket av Alvarinho i Melgaço (det nordligste punktet i Portugal) og en av de første portugisiske produsentene av Alvarinho. Her er Alvarinho spesiell, terrenget er beskyttet av et sett med fjell som skaper forhold med regn, temperatur og timer med sol som er nødvendig for bedre modning av druene. Vi håper du også liker sitt livlige og elegante uttrykk, noe som blir forelsket ...

More about the Winery

Reviews of Quinta de Soalheiro Allo 2018

3

1 customer reviews
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0
Your rating for Quinta de Soalheiro Allo 2018:Vurdering Quinta de Soalheiro Allo 2018:

3 /5

Se mer
,

Sensasjonell

Reviews of other vintages of Quinta de Soalheiro Allo 20182019

4/5

SMAKS NOTATER:Visning: gul, sitrus smak med elegant og mineral profil.Nese: full av tropisk frukt og struktur kontraster med Loureiro, floral og full av eleganse, som gir denne hvitvin en unik balanse.Munn: hvitvin er en levende og presis med en særegen balanse takket moderat lavt innhold av alkohol. Den Alvarinho drue Loureiro drue gir struktur og elegant og aromatiske mineral skillet.BENEVNELSE: DO Minho.VINGÅRD: Soalheiro.DRUER: Alvarinho, Loureiro.ALDRING: tanker av rustfritt stål.Forberedelse: druer, utelukkende fra Alvarinho og Loureiro, høstes for hånd i esker med liten kapasitet. Etter pressingen og før gjæring temperaturkontrollert, blir den må dekantert i 48 timer ved lav temperatur.SAMMENKOBLING: Ideell som en aperitiff eller til å følge sjømat, fisk eller fugl.TEMPERATUR: 10-12 ° CALKOHOL: 11,5%
Se mer
Agvald Asphaug