Vinho Verde

Quintas de Caíz Valemesio 2018

75cl

32,45kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2018
Betegnelse:Vinho Verde (Portugal)
Vinprodusent: Quintas de Caíz
Volum: 75cl
Druer : Borracal
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 10
Quintas de Caíz er leverandøren av Quintas de Caíz Valemesio 2018 , un viner rødevin de la DO Vinho Verde med de beste råvarene av druen borracal fra vinhøsten 2018 og har et alkoholinnhold på 10º. En rødevin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Elaboration of Quintas de Caíz Valemesio 2018

Quintas de Caíz Valemesio 2018 (Borracal)

SMAKS NOTATER:

 • Se: Quintas de Caíz Valemesio 2018 har en mørk, dyp rød, typisk for en rødvin Green.
 • Nese: Blackberry frukt og andre skog, busker temperert høst.
 • Munn: En full body utbrudd av ville bush bær med typiske tanniner og astringency.

BENEVNELSE: Vinho Verde

VINGÃ…RD: Quintas De CAIZ, beliggenhet med utsikt over bredden av elven Tâmega. En produsent fokusert og vinne tre generasjoner og telling. Vingården har fordelen av en høy høyde, med et mikroklima av høye termiske amplituder. Jordsmonnet er en utmerket soleksponering, og er godt drenert leire leirjord, en granittsokkel. viner fra denne produsenten bare inneholde de viktigste drue varianter av det angitte området av Vinho Verde. Den fokuserer spesielt på Alvarinho, Arinto, Avesso, Azal, Fernão Pires, Loureiro og varianter Trajadura. Quintas De CAIZ vinene har blitt anerkjent i prestisjetunge konkurranser Glocal slik som de av International Wine Challenge, Karaffel, og the World-konkurransen i Brussel.

VINPRODUKSJON: Inneholder sulfitt. Lav alkohol og høy surhetsgrad typisk for variasjon. Astringency av røde viner Vinho Verde gi dem en sterk, ren og unik personlighet.

Sammenkobling: Quintas de Caíz Valemesio 2018 er spesielt godt egnet til rødt og stekt kjøtt og supper høsten og vinteren, stuinger og gryteretter, som komplementerer dens varme.

TEMPERATUR: 16-18 ° C

ALKOHOL 10%

Se mer

Reviews of Quintas de Caíz Valemesio 2018

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Quintas de Caíz Valemesio 2018:Vurdering Quintas de Caíz Valemesio 2018:

4 /5

SMAKS NOTATER:Se: Quintas de Caíz Valemesio 2018 har en mørk, dyp rød, typisk for en rødvin Green.Nese: Blackberry frukt og andre skog, busker temperert høst.Munn: En full body utbrudd av ville bush bær med typiske tanniner og astringency.BENEVNELSE: Vinho VerdeVINGÃ…RD: Quintas De CAIZ, beliggenhet med utsikt over bredden av elven Tâmega. En produsent fokusert og vinne tre generasjoner og telling. Vingården har fordelen av en høy høyde, med et mikroklima av høye termiske amplituder. Jordsmonnet er en utmerket soleksponering, og er godt drenert leire leirjord, en granittsokkel. viner fra denne produsenten bare inneholde de viktigste drue varianter av det angitte området av Vinho Verde. Den fokuserer spesielt på Alvarinho, Arinto, Avesso, Azal, Fernão Pires, Loureiro og varianter Trajadura. Quintas De CAIZ vinene har blitt anerkjent i prestisjetunge konkurranser Glocal slik som de av International Wine Challenge, Karaffel, og the World-konkurransen i Brussel.VINPRODUKSJON: Inneholder sulfitt. Lav alkohol og høy surhetsgrad typisk for variasjon. Astringency av røde viner Vinho Verde gi dem en sterk, ren og unik personlighet.Sammenkobling: Quintas de Caíz Valemesio 2018 er spesielt godt egnet til rødt og stekt kjøtt og supper høsten og vinteren, stuinger og gryteretter, som komplementerer dens varme.TEMPERATUR: 16-18 ° CALKOHOL 10%
Se mer
,