Soalheiro Reserva Branco 2017

Quinta do Soalheiro (Vinho Verde)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

301,88kr + 43,05kr Frakt (6 - 11 dager)

301,88kr/enhet

Frakt: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 0.37 points for each unit bought

Soalheiro Reserva Branco 2017 (301,88kr) fra vingården Quinta do Soalheiro er en hvitvin fra distriktet Vinho Verde basert på druetypen alvarinho fra 2017 med et alkoholinnhold på 13º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har hvitvin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Spesifikasjoner · Soalheiro Reserva Branco

Type Vin: Vin hvitvin
Vintage: 2017 Andre årganger
Betegnelse:Vinho Verde (Portugal)
Vinprodusent: Quinta do Soalheiro
Volum: 75cl Andre volumer
Druer : Alvarinho
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13

Beskrivelse · Quinta do Soalheiro

Soalheiro Reserva Branco 2017 (Alvarinho)

Produsent: Quinta do Soalheiro

Betegnelse: Vinho Verde

Druer: Alvarinho

Quinta do Soalheiro

Soalheiro er det første merket av Alvarinho i Melgaço (det nordligste punktet i Portugal) og en av de første portugisiske produsentene av Alvarinho. Her er Alvarinho spesiell, terrenget er beskyttet av et sett med fjell som skaper forhold med regn, temperatur og timer med sol som er nødvendig for...

Kjøp VinerQuinta do Soalheiro:

Flere anmeldelser av Soalheiro Reserva Branco 2017

Gundro Ahmadi

Publisert klokka 21.10

4 /5

Fin og levende farge. Soalheiro Reserva Branco smaker aller mest av hvite frukter.Smaken på Quinta do Soalheiro var av tre.
Vi drakk den sammen med en tunfisk og skinke pizza.
Bestevennen til Vinho Verde.

Summen av vurderinger

(1 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 1 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Soalheiro Reserva Branco 2013

Gunnarda Hassel
Gunnarda Hassel

4/5

Soalheiro Reserva Branco, gul, men skiller seg ut for sin klarhet. Soalheiro Reserva Branco utstråler hint av jasmin.Smakene i Soalheiro Reserva Branco var godt utjevnet.
God supplement til kjøtt.
Jeg drakk detn med mine venner hjemme.

Reviews about Soalheiro Reserva Branco 2016

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

18 pts Revista de Vinhos - Citrus farge, elegant og fyldig smak med eik notater, opprettholde friskhet og frukt av Alvarinho drue. Smaken er fyldig og kompleks.
Lord Wine
Lord Wine

4/5

Druene fra Albariño høstes for hånd fra et utvalg av druer fra våre vingårder på Quinta de Sunny. produsert i henhold til begrepene økologisk landbruk som beskytter vingården økosystem fremme biologisk mangfold og miljømessig bærekraft. Den mikroklima som påvirker produksjonen av Albariño druer er veldig privat. Melgaço. den nordligste regionen i Portugal. Den er beskyttet av en fjellkjede som gir en perfekt ekteskap av nedbør. temperaturen og antall soltimer for å bedre modning av druene av Alvarinho. Denne gode solforhold - solrik beliggenhet - også kalt den delen som var på opprinnelsen av merkevaren. Sunny 2015 - en perfekt og konsekvent innhøsting. Sommermånedene, og spesielt i august hadde moderate dagtemperaturer og kjølige netter som favoriserer en langsom modning og konsentrasjonen av aromaer i druer. Utbruddet av tørr september bidro til en perfekt balanse i Albariño. I 2015 blomstring skjedde to uker senere enn den forrige avling på grunn av lite nedbør i vinter. I år begynte å høste den første uken av september for å opprettholde den karakteristiske forfriskende profil Sunny. The Sunny Albariño 2015 er en vin godt til vår stil. elegant og intens. Druene. utelukkende fra Alvarinho. De høstes for hånd i små binger og transportert til vingård i løpet av kort tid. Etter å ha trykket. Vørteren oppnådde dekantert i 48 timer. etterfulgt av fermentering og aldring i fransk eik skrog (nye og brukte fat). og forble på bunnfall med periodisk batonnage slutten av juni. intens gul farge. elegant og vedvarende aroma med hint av fat. opprettholde friskhet og frukt Alvarinho. Smaken er fyldig og kompleks. Ideell som en aperitiff eller med sjømat. fiskeretter eller kjøttretter av fugler.