Reklame

Annonser på Drinks&Co

Drinks&Co er en sosial markedsplass vin, øl, brennevin og gourmetprodukter med anmeldelser skrevet av profesjonnele så fremt som brukere.

Brukerprofilene på Drinks&Co er mennesker som er interessert i å få informasjon vin, øl, brennevin og gourmetprodukter og søker informasjon og anbefalinger for å kunne å kjøpe sine favorittprodukter til den beste prisen. En unik profil iNorge og en ideell plattform for produsenter, merker, butikker eller andre selskaper som ønsker å promotere seg for vårt svært segmenterte publikum.


Annonsørplass

I Drinks&Co er vi kreative og tilpasser oss behovene til annonsørene. Vi hjelper annonsørene til å få høyest mulig avkastning og etablere et tillitsforhold med våre brukere.

Vi tilbyr de mest vanlige markedsstørrelser på våre nettsider, som 300 x 250 eller 160 x 600. Vi tilbyr også andre formater som tekstlinker, nyhetsbrev, markedsføring eller sponsorseksjoner. Leter du etter andre måter å markedsføre deg selv på i Drinks&Co, er vi åpne for alt som er interessant for deg og våre brukere.

For mer informasjon, ta kontakt med oss på e-post til publicidad@drinksandco.com eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor..