Rias Baixas

Pazo de Barrantes Albariño Pazo Barrantes 2017

75cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin hvitvin
Vintage: 2017
Betegnelse:Rias Baixas (Galicia, Spania)
Vinprodusent: Pazo de Barrantes
Volum: 75cl
Druer : Albariño
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13
Pazo de Barrantes Albariño Pazo Barrantes 2017 (1.809,65kr), fremstilt av Pazo de Barrantes, det er en hvitvin distriktet Rias Baixas med de beste råvarene fra druen albariño fra 2017 og den har et alkoholinnhold på 13º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har hvitvin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Beskrivelse av Pazo de Barrantes Albariño Pazo Barrantes 2017

Pazo de Barrantes Albariño Pazo Barrantes 2017 (Albariño)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: strå gul, grønn, lyse og rene irise.
 • Nese: et bredt spekter av aromaer, notater av hvite blomster, pære og grapefrukt notater og dermed berører mineraler, mentol og eukalyptus.
 • Munn: gode arbeidet fin lees, en perfekt balanse og god munnfølelse med friskhet og et sterkt uttrykk av Albariño varietal.

BENEVNELSE: Rias Baixas

VINGÅRD: Navn: Pazo de Barrantes. Det er en liten vingård rundt vingård i Valley of the Salnés. Sammensetningen av jordsmonnet på gården er sand karakter, grunne og litt syre.

DRUER: 100% Albariño.

ALDRING: rester i kontakt med sine fine lees for to eller tre måneder å få tekstur og tetthet.

METODE: Håndplukket i esker med 20 kilo. Det ble gjennomført mellom 7 og 19 september 2017. Druene, når destemmed, forsiktig og sakte presset i en pneumatisk presse. Dekantering av små partikler i suspensjon som er typiske for den kjente vørter gjæring. Fermentering ved styrt temperatur på 10 ° C i 30 dager i rustfrie ståltanker.

SAMMENKOBLING: tartare carabineros, fargetone grapefrukt og skarpe pancetta, hvit asparges, mynte hvite reker, stekt kamskjell, marinert sardiner.

TEMPERATUR: 9-12ºC

ALKOHOL: 13,3%

Se mer

Reviews of Pazo de Barrantes Albariño Pazo Barrantes 2017

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Pazo de Barrantes Albariño Pazo Barrantes 2017:Vurdering Pazo de Barrantes Albariño Pazo Barrantes 2017:

4 /5

Meget blek med grønn-gull lys. Full av aromaer av ville blomster, hvite frukt og et hint av krydder. En strukturert gane med god gane vekt etterfulgt av en fin stein finish.
Se mer
,

Andre produkter fra samme vingård