Ribera del Duero

Pago de los Capellanes Crianza 2009

75cl

RP91ParkerWS93Wine SpectatorGP94Peñín

223,02kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2009 Andre årganger
Betegnelse:Ribera del Duero (Castilla y León, Spania)
Vinprodusent: Pago de los Capellanes
Volum: 75cl Andre volumer
Druer : Cabernet Sauvignon (10%), Tempranillo
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13.50
Pago de los Capellanes Crianza 2009 , en rødevin fra produsenten Pago de los Capellanes i distriktet Ribera del Duero basert på druetypen tempranillo og cabernet sauvignon fra 2009 og den har et alkoholinnhold på 13.50º. Pago de los Capellanes Crianza 2009 er en som er ypperlig å drikke til hard ost og rødt kjøtt. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rødevin blitt ratet til 4 av 5 poeng og har mottatt robert parker-poeng: 91, wine spectator-poeng: 93 og peñín-poeng: 94.

Elaboration of Pago de los Capellanes Crianza 2009

Pago de los Capellanes Crianza 2009 (Cabernet Sauvignon og Tempranillo)

SMAKS NOTATER:

 • Vista: I kirsebær rød farge, ugjennomsiktig og ren.
 • Nese: Dette Crianza 2009 Betaling av feltprester er bra, med balsamico og urter.
 • Munn: Fyldig, balansert og med en lang finish.

DO: Ribera del Duero

Vingård: Betaling av feltprester

DRUER: 90% Tinto Fino, Cabernet Sauvignon 10%

Aldring: For tolv måneder vinen hviler på nye og nesten nye (aldri eldre eller tre år) franske eikefat

FORBEREDELSER: I vingårdene i vingård vi bare tillate 5 000 kg druer per hektar, under 7. 000 tillates av Reguleringsrådets av Ribera del Duero, et klart eksempel på satsing på kvalitet i våre råvarer .

EKTESKAP: Ost og rødt kjøtt

TEMPERATUR: 16-18 ° C

Alkohol innhold: 13,5% vol.

Se mer

The Winery

Pago de los Capellanes

Pago de los Capellanes

Pago de los Capellanes er et navn som kommer fra den kommunen der vingårder og vingård ligger. En betaling er et område av landet.

More about the Winery

Resultat

RP91ParkerWS93Wine SpectatorGP94Peñín

Reviews of Pago de los Capellanes Crianza 2009

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Pago de los Capellanes Crianza 2009:Vurdering Pago de los Capellanes Crianza 2009:

4 /5

2009 Pago de los Capellanes Crianza: intense lyse kirsebær farge med kardinal trim. Helt ærlig, med en god balanse mellom frukt og tre i vanilje toner med moden frukt, sort frukt og skog flette. Merk hint av lær og egne montering Oak franske varietal aromaer med lakris. Ganen er myk, men fyller ganen med balansert smaker og fine tanniner også oppfattet noen som vil bidra til lengre levetid, og endte med en ettersmak og en lang, elegant ettersmak.
Se mer
,

4 /5

Utarbeidet med Tempranillo druer (100%). Denne vinen har en svært lyse. intens maraschino kirsebær farge som blekner til en kardinal rød rim. Den har en meget markert aroma med en god balanse av frukt og tre. hvor toner av vanilje blander med godt modnet frukt. svarte bær og ville frukter. Det er også merk hint av lær og lakris. som følge av mingling av fransk eik og aromaer som ligger i denne rekke drue. I munnen. Vinen har en glatt tekstur, men fyller ganen med balansert smaker. inkludert fine tanniner. som bidrar til å forlenge levetiden til vin. Finishen og ettersmak er både lang og elegant.
Valgt avling med renter begrenset til 5000 kg per hektar. Innhøstingen begynner i begynnelsen av oktober. starter med de mest modne pakker. Når druene er brakt inn i vingård. tankene er sådd med urfolk gjær (start kultur) og den alkoholholdige gjæring begynner. Under barreperioden. som varer i 30 dager. vinen er knust og pumpet snus hver dag. all den stund kontrollere tettheten. temperatur og utviklingen av gjær. Ved slutten av denne fermentering. tankene er tømt og vin tatt for malolaktisk gjæring. Den malolactic fermenteringen begynner uten tilsetning av bakterier. Temperaturen holdes stabil på 20 º C i en periode på 22 dager. der vi overvåke nivåene av eplesyre og melkesyre. Når den eplesyre-innhold er mindre enn 0. 1 gram per liter. vin dekanteres for å skille bunnfallet, og overføres direkte til fat uten å gjennomgå noen form for filtrering. avklaring eller kuldebehandling. Vinen er i alderen for tolv måneder i nye og semi-nye franske eikefat (ikke mer enn tre år). Ved slutten av denne perioden. det er tatt til tanken for homogenisering. hvor det gjennomgår lett filtrering gjennom patronene (åpne porer), og er deretter på flasker. Uncork og dekanter en time før servering ved en temperatur på 16-18 ° C.
Se mer
,
Reviews of other vintages of Pago de los Capellanes Crianza 200920162015

4/5

Aromaer av bringebær, vanilje og kakao. Det er elegant, smakfull og varm. En stor vingård i Ribera fullt Burgos, med kraftige og edle viner, meget interessant hele området. 91 poeng
Se mer

5/5

Når jeg kjøper denne vinen, utmerket
Se mer

Andre produkter fra samme vingård