Picaro del Águila Clarete 2016

Dominio del Águila (Ribera del Duero)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

230,09kr + 53,27kr Frakt (8 dager)

230,09kr/enhet

Frakt: GrauOnline (Spain)

kr You will receive 0.29 points for each unit bought

Dominio del Águila er leverandøren av Picaro del Águila Clarete 2016 (230,09kr), en rosevin fra distriktet Ribera del Duero med de beste råvarene fra druen garnacha negra, tempranillo og bobal fra 2016.

Spesifikasjoner · Picaro del Águila Clarete

Type Vin: Vin rosevin
Vintage: 2016 Andre årganger
2015, 2014 og N/A
Betegnelse:Ribera del Duero (Castilla y León,Spania)
Vinprodusent: Dominio del Águila
Volum: 75cl
Druer : Bobal, Tempranillo, Garnacha negra
Allergener: Inneholder Sulfites

Beskrivelse · Dominio del Águila

Picaro del Águila Clarete 2016 (Bobal, Tempranillo og Garnacha negra)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Den har en slående oransje som har en tendens til rødt, med lyse rosa høydepunkter.
 • Nese: delikat fruktige aromaer dominerer røde frukter, er oransje og fersken utgitt. notater av hvite blomster, krydder og urter, balsamico og stekt på en bakgrunn blir også oppfattet.
 • Munn: Den har en utrolig volum og fethet, ser mer ut som en rosa en rødvin. Selv viss kompleksitet er saftig, forfriskende og med god syre. Endelig lang og vedvarende, og etterlater et snev av saltinnhold i munnen.

BENEVNELSE: Ribera del Duero

VINGÃ…RD: Bodegas Dominio del Águila. Det er en liten familie vingård ligger i den lille byen La Aguilera, i vinregionen Ribera del Duero, i provinsen Burgos i Nord-Spania. De eier 30 hektar med vinmarker, som har med økologiske og artisanal praksis for å opprettholde tradisjonen. Jordsmonnet av tomtene er leirete og sandstrender, selv om noen har større tilstedeværelse av bergarter.

DRUER: Den består hovedsakelig av varianter av Tempranillo og Albillo, men inneholder også Grenache, Bobal og Tempranillo Gray i mindre proporsjoner.

ALDRING: Aged for 20 måneder i franske eikefat.

Fremstilling: Fruktene blir høstet manuelt i organiske vingårder. Druene er deponert uten despalillar i pressen for å trekke ut vørteren gjennom den tradisjonelle metoden for avtrappet. en direkte trykke gjennomføres så ut til skins for å fullføre klemme saften. Variantene er gjæret sammen i eikefat.

SAMMENKOBLING: Det harmonerer perfekt med hvitt kjøtt, pølser og semi-harde oster.

Anbefalt temperatur SERVICE: 12-14 ° C

ALKOHOL: 13,5%

Dominio del Águila

Kjøp VinerDominio del Águila:

Dette produktet har ingen anmeldelser enda. Vær den første til å rangere det.

Summen av vurderinger

(0 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  0
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Picaro del Águila Clarete 2015

Grand Cru Wijnen
Grand Cru Wijnen

4/5

Dominio del Aguila Pícaro del Aguila Clarete 2015
Jorge Monzon Pascual er navnet bak Dominio del Aguila. Han har en imponerende CV. Han jobbet i to år på Domaine de la Romanee Conti og et år i Vega Sicilia. Druer i de gamle vingårder er vinified blandet sammen, og den endelige blanding er omtrent to tredjedeler Tempranillo, 15% Grenache og Albillo og resten er alt fra små pakker over 60 år. Av 2015 produsert bare 6436 flasker og en vin som vil ytterligere forbedre med aldring. (Volumene fra 70-tallet er fortsatt drikkes så det sier mye). Det er en jordnær rally vin, lys rosa-farget, med aromaer av røyk, kvede og kanel blandet med toner av røde bær, hvit frukt og en balsamico karakter. Hvis mer Rose ville bli produsert på den måte og med slik behandling ville ikke bare rose vin er beruset på solfylte dager.
93/100 Parker

Reviews about Picaro del Águila Clarete 2014

Vinoole com
Vinoole com

4/5

PRODUKSJONS Druene er ikke destemmed og kaldt macerert senere. Den must gjæret ved kontrollert temperatur og malolaktisk gjæring i eik Cubillos. Alderen i eik Cubillos dem i 20 måneder. FORBRUKER temperatur. 15 til 17 ° C trenger ikke dekantering. Paring risretter, hvitt kjøtt, pølse kokt, mørt ost pasta.