Protos Rosado 2008

Bodegas Protos (Ribera del Duero)

Kan ikke kjøpe Protos Rosado 2008 på dette tidspunktet.

Bodegas Protos tilbyr Protos Rosado 2008 , en rosevin fremstilt i distriktet Ribera del Duero basert på druetypen cabernet sauvignon fra 2008 med et alkoholinnhold på 13.00º.

Spesifikasjoner · Protos Rosado

Type Vin: Vin rosevin
Vintage: 2008 Andre årganger
Betegnelse:Ribera del Duero (Castilla y León,Spania)
Vinprodusent: Bodegas Protos
Volum: 75cl
Druer : Cabernet Sauvignon
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13.00
Konsumstemperatur: 8-9
Se mer »

Beskrivelse · Bodegas Protos

Protos Rosado 2008 (Cabernet Sauvignon)

FORBEREDELSER: Med Ink drue, som kald maserasjon i 16 timer ut alle sine aromaer.

Tasting Notes:

Intense jordbær rosa er din farge. Den har mange smaker men overveiende rød frukt. Med balansert og velsmakende, frisk smak, enganchándote i sin passasje gjennom munnen.

ANALYSE:

Ac. Totalt: 6,0 g / l vinsyre

Ac. Flyktige stoffer: 0,18 g / l eddiksyre

pH-verdi: 3.24

Bodegas Protos

Protos, som kommer fra det greske ordet for "første", var stolthet og å ha privilegiet av modenhet og letthet i den beste og den fremste av Vinprodusenter som finnes i området og hele tiden å ha vært en anerkjent varemerke.

Kjøp VinerBodegas Protos:

Dette produktet har ingen anmeldelser enda. Vær den første til å rangere det.

Summen av vurderinger

(0 anmeldelser.)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    0
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Protos Rosado 2012

Juan Manuel Gonzalvo
Juan Manuel Gonzalvo

3.5/5

Bringebær likør, søt, vennlig.

Reviews about Protos Rosado 2007

Veronique Aakre
Veronique Aakre

4/5

Passer godt til en kraftig fisk. Jeg har delt den med sjefen min mer enn én gang.
God farge. Duft av røde frukter. Jeg liker at den er litt bitter.

Reviews about Protos Rosado 2018

Mitte Meer
Mitte Meer

4/5

Smak og utseende i glasset på Protos Rosado med en lys rosarot presentert. Nesen er full av frukt smaker, inkludert bringebær, jordbær, kirsebær og solbær. På ganen, dette rosé igjen overbeviste med sin fruktighet, men viser også en fin smak og en behagelig syre. Visning Denne Protos Rosado går bra med lette salater, antipasti, Ratatatouille og hvitt kjøtt som en mør kyllingbryst. Videre gjør han fiske en god figur. Den optimale serveringstemperatur på vinen er 8-10º C. vindruer denne rose er laget av 100% Tempranillo druer fra vinen regionen D. O. Ribera del Duero. Opprinnelsen D. O. Ribera del Duero strekker seg over provinsene Burgos, Segovia, Soria og Valladolid, som tilhører regionen Castilla y Leon i Spania.
Mi Sumiller
Mi Sumiller

4/5

Denne vinen vil gjøre deg forandre deg hadde forståelse av rosa. Og det er kaldt maserasjon trekker ut alle sine aromaer.
Fíajte i sin intense jordbær rosa. Aromaer av røde frukter (jordbær, kirsebær, bringebær), men mange aromaer avgis er uendelig. Det er en balansert, frisk og fruktig vin. Sannsynligvis din gane vil falle i kjærlighet.
Natt avling i esker med 20 kg. Utvalg tabellen. Maserert med skinnene i 16 timer ved 10 ° C. Fermentering ved 15 ° C.
Vinos Baco
Vinos Baco

4/5

- Tasting notater: Fin lyse farge jordbær. Ren, veldig intens, frisk nese med hint av alvajes frukt, sitrus og blomster aromaer. Ganen er balansert, rund og frisk med en god slutt surhet.
- ALKOHOL: 14º
- Temperatur: 8 til 9 ° C
- Sammenkobling: Kjøtt: svinestek knoke, lammestek, kalvekjøtt kamskjell, steke diende lam, kalv tunge eller sweetbreads, innmat eller med kikerter, kjøttboller, biff carpaccio eller kalvekjøtt koteletter kalvekjøtt grillet lammekoteletter stekt.
Jakt saus eller sauteed vaktel, kanin med hvitløk, stekt fasan, hare med poteter og ris, hjort loin, stuet rapphøne, squab med nøtter ...
Korn og pasta: risretter, kylling eller kanin, cannelloni bonito kjøtt pai, spaghetti bolognese, kjøtt lasagne, makaroni og chorizo.
Kjøttpålegg: pølse, villsvin hode, pølse, chorizo, foie gras, salami, prosciutto, skinke, pølse.
Egg: stekt eller omelett.
Pulser: Asturias lapskaus, hvite bønner med hare, pinto bønner og ris, linser og stuinger.
Bløtdyr og krepsdyr: blekksprut, stuet elv krabber, snegler, blekksprut, hvitløk reker og dampede blåskjell.
Fisk: tunfisk med tomat, torsk, tunfisk med tomat eller løk, marmitako, ørret og tunfisk magen.
Ost: kombinerer svært godt med kurert ost: Manchego, Roncal, Zamorano ...
Supper: kikert suppe, hvitløk suppe, kastiljansk suppe.
Grønnsaker: brokkoli med poteter, squash, vegetabilske lapskaus.