Roselito de Antidoto 2018

Bodegas Antídoto (Ribera del Duero)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

96,86kr + 75,33kr Frakt (3 - 6 dager)

96,86kr/enhet

Frakt: Enoteca Andana (Spain)

kr You will receive 0.12 points for each unit bought

Roselito de Antidoto 2018 (96,86kr), en rosevin fra produsenten Bodegas Antídoto i distriktet Ribera del Duero med druer fra årgangen 2018. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rosevin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Spesifikasjoner · Roselito de Antidoto

Type Vin: Vin rosevin
Vintage: 2018
Betegnelse:Ribera del Duero (Castilla y León,Spania)
Vinprodusent: Bodegas Antídoto
Volum: 75cl
Allergener: Inneholder Sulfites

Beskrivelse · Bodegas Antídoto

Roselito de Antidoto 2018

SMAKS NOTATER:

  • Visning: blek rosa.
  • Nese: Frisk aroma, med intense dufter av ville blomster, modne røde frukter som bringebær og kirsebær, og sitrus.
  • Munn: lett smak med god tekstur, rik syrlighet og lang finish.

BENEVNELSE: Ribera del Duero (Castilla y León, Spania).

VINGÅRD: Bodegas Antidote.

DRUER: Tempranillo og Albillo.

ALDRING: Madura på lees i tanker av rustfritt stål.

Fremstilling: De druer høstes manuelt, og deretter knuses og forsiktig presset direkte med hele bunter. De passerer gjennom en maserasjon i 12 timer og gjæring i rustfrie ståltanker.

SAMMENKOBLING: Forretter, salater, sjømat, myke oster og grillet kjøtt.

TEMPERATUR: 10-12 °C

ALKOHOL: 13,5%

Bodegas Antídoto

Kjøp VinerBodegas Antídoto:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Roselito de Antidoto 2018

Publisert klokka 04.31

4/5

Roselito de Antidoto 2018

Type: Pink unge
Drue: Fine Ink / Albillo
D. O. P .: Bank Douro
Bodega: Hernando & Sourdais (Bodegas Antidote) Kommune (fylke): Tapping i Vadocondes (Burgos)
Fremstilling: druer blir så maserert despalillaron og kald
Vørteren fermenteres i rustfritt stål ved en kontrollert temperatur.
Serveringstemperatur: 6-8 ° C

Sammenkobling: Forretter, kalkun, paella
Presentasjon: Flaske 75 Clun personlig prosjekt av David Hernando og Bertrand Sourdais, to lidenskapelig verden av vin har lang erfaring, og bestemte seg for å lage sitt eget prosjekt i 2010
David Hernando er agronom og var teknisk direktør i Golban Vakttårn 2004-2010; Bertrand Sourdais eier Domaine de Pallus i Chinon (Frankrike), hun var medskaper og trener Domain Atauta siden starten i 2000 og fram til 2010
Han var også ansvarlig for vingården Château Nenin i Pomerol i 1999, jobbet han i Alvaro Palacios og Santa Rita (Chile) i 1998, samt Château Léoville Las Cases og Château Mouton Rothschild 1997 og 1996, henholdsvis
Denne vinen er en annen Ribera fra den østlige delen av navnet, i provinsen Soria
Dette området består av flere små tomter gamle vinstokker prefiloxéricas forriglet ca 1000 m høyde
Bare de jobber med gamle vinstokker av fine røde og omfattende kontroll av utbytte, etter parametrene av organisk vindyrking.

Summen av vurderinger

(1 anmeldelser.)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    1
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 1 kommentarer »