Capellania 2008

Marqués de Murrieta (Rioja)

188,77kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Capellania 2008 på dette tidspunktet.

Capellania 2008 : en hvitvin fra distriktet Rioja av vingården Marqués de Murrieta med de beste råvarene av druen viura fra vinhøsten 2008 og med alkoholinnhold på 13º. En hvitvin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co og den har i tillegg fått robert parker-poeng: 91.

Spesifikasjoner · Capellania

Type Vin: Vin hvitvin
Vintage: 2008 Andre årganger
Betegnelse:Rioja (La Rioja,Spania)
Vinprodusent: Marqués de Murrieta
Volum: 75cl
Resultat: RP91
Druer : Viura
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13

Beskrivelse · Marqués de Murrieta

Capellania 2008 (Viura)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: 2008 Chaplaincy er gyllen gul middels intensitet.
 • Nese: Veldig uttrykks nesen av hvit frukt og rikelig med stein frukt. Etter lufting aromaer av ristede nøtter (mandler) kamille, tørkede blomster, og brioche blir oppfattet.
 • Munn: Ganen er intens, rik, satengaktig, med god syre og styrke i munnen. Lang finish, ettersmak av hvit frukt og røykfylt, sirupsaktig ettersmak noe (sitrusfrukter).

GRAD AV ALKOHOL: 13. 5%

SAMMENKOBLING: røkt fisk, gelé bakt, hvitt kjøtt, krydrede retter og rike sauser, ris, ost, foie gras, etc.

TEMPERATUR: Mellom 14 º C og 15 ° C.

FORBEREDELSER: De tidligere knuste druer er gjennomført gjennom pressen hvor en myk, langsom utvinning behandling aromatisk potensialet av druer blir favorisert. Deretter saften i fravær av faste deler, og etter bunnfelling, fermentert i rustfritt stål tanker ved kontrollert temperatur i 24 dager. Aldring: 19 måneder i 225 liters ny fransk eik. Flaske: 11 desember 2012.

DRUER: 100% Viura.

VINGÅRD: Marqués de Murrieta

Marqués de Murrieta

Kjøp VinerMarqués de Murrieta:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Capellania 2008

Juan Manuel Gonzalvo

Publisert klokka 23.49

4/5

Marqués de Murrieta Capellanía Reserva 2008

Hvit, tan, tropiske, kjøttfulle, friske blomster.

Flere anmeldelser av Capellania 2008

Grand Cru Wijnen

Publisert klokka 11.28

4 /5

Marques de Murrieta Capellania 2008

Spanish kompleks tørr hvitvin med hint av frisk sitrus frukt, men også modne dufter av urter, høy og eik på nesen. Smaken krydret og kraftig trekk på med frisk syre og ender med en lang, balansert og aromatisk finalen.
Exel Wines

Publisert klokka 12.32

4 /5

Marqués de Murrieta Capellanía Blanco Reserva 2008

Marques de Murrieta Blanco Reserva Capellania Spania Rioja 2008 Hvit 75cl; Smoky lees og hvite blomster utfylle moden pære og appelsin på nesen. Kjøttfulle og brede, men tørre tilbyr intens frukthage frukt smaker som slår spicier med luft. Lukkes med sterk mineral kuttet et hint av vanilje og dvelende smokiness.
CervezuS

Publisert klokka 09.44

4 /5

Capellania Blanco Murrieta 2008

-Boksen: 6 flasker (i trekasse). Druetyper (%): 100% Viura. Forberedelse: Alderen 19 måneder i nye franske eikefat. Volum av alkohol: 13,5%. Serveringstemperatur: 14-15º C. Sammenkobling: Røkt fisk, bakt gelé, hvitt kjøtt, ris, ost og alle slags produkter fremstilt Duck, inkludert pate. Smaker notater: Bright farge, gul, gull, rent. Kompleks duft av hvit frukt og ristet eik. Full og kremet smak, modne tanniner og lang ettersmak

Summen av vurderinger

(8 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  8
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 8 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Capellania 2014

Juan Manuel Gonzalvo
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

En parfymert hvitt, med floral aroma, vanilje og høy. Ganen er velsmakende, balansert og silkeaktig. En fantastisk tolkning av utviklingen av La Rioja Viura, med tålmodighet, og oksidativt lang prosess for å få et spesielt preg. 92 poeng

Reviews about Capellania 2011

Juan Manuel Gonzalvo
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

hvit frukt, pepper, toffee, moden, rik og balansert. 91 poeng

Reviews about Capellania 2015

Waltraud Helland
Waltraud Helland

4/5

SMAKS NOTATER:Visning: Straw gul med grønnaktige refleksjoner.Nese: glatt, lys mineral og subtile toner av ville blomster, sitrus, sitronskall, aprikos, pære, eple, nøtter, honning, vanilje, rosmarin og timian.Munn: mild smak, frisk, kompleks og godt balansert med en kremaktig tekstur og en liten dybde på ganen. Pose noter av røde epler og mandler.BENEVNELSE: Rioja (La Rioja, Spania).VINGÅRD: Marqués de Murrieta.DRUER: Viura.ALDRING: Madura i rustfritt stål og i flaske i 12 måneder.VINPRODUKSJON: De druer høstes for hånd, og deretter blir destemmed, etterfulgt av kald maserasjon av skinnene i 10 timer, og deretter foreta mild pressing. Passerer alkoholgjæringen i rustfrie ståltanker ved en styrt temperatur på 15 ° C.SAMMENKOBLING: Forretter, sjømat, risotto, stuinger, oster, vegetarretter og krydret.TEMPERATUR: 8-10 ° CALKOHOL: 12%