Rioja

Cune Rosado 2008

75cl

GP84Peñín

47,20kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rosevin
Vintage: 2008 Andre årganger
Betegnelse:Rioja (La Rioja, Spania)
Vinprodusent: Cune (CVNE)
Volum: 75cl
Druer : Tempranillo (100%)
Allergener: Inneholder Sulfites
Cune Rosado 2008 , fremstilt av Cune (CVNE), det er en rosevin distriktet Rioja fremstilt av tempranillo fra vinhøsten 2008.

Elaboration of Cune Rosado 2008

Cune Rosado 2008 (Tempranillo)

Bringebær rød farge med rike, dype aromaer av modne jordbær. En livlig gane med fine Sorte Garnacha smaker av jordbær og rips. Lang rik og strukturert, med balansert syre skape stor finesse. Drikk kjølt, på egen hånd, eller med de fleste matvarer.

Se mer

Resultat

GP84Peñín

Reviews of Cune Rosado 2008

This product has no comments yet. Vær den første til å rangere det.

Reviews of other vintages of Cune Rosado 2008201420192017

4/5

- Attraktiv lys bringebær rosa farge. Full av modne sommer frukt og bær aromaer med noen blomster hint.
- Lett og forfriskende munnfølelse, etterfulgt av en god lengde og kompleks finish. Best hvis serveres på mellom 12 til 14C.
- parene godt med salater, pasta, ris, kylling og laks.
- Vi høstet våre nøye utvalgte Tempranillo druer ved optimal modenhet for å oppnå et høyt nivå av aromatiske ekstraksjon og en god konsentrasjon. Druer blir holdt i tanker av rustfritt stål ved lav temperatur for å forhindre starten av fermenteringen. Saften blir fjernet (saignee eller blødning) fra de faste stoffer etter ca. 24 til 48 timer, når vi har fastslått at fargen er den rosa vi trenger. Fermenteringen blir deretter utført uten tilstedeværelse av frø eller skinn ved en kontrollert temperatur på 16 til 18 C i ca. 8 dager for å oppnå de nødvendige frukt nivåer i vinen.
Se mer
Anonym

4/5

SMAKS NOTATER:Visning: Elegant rød jordbær med blå erindringer.Nese: aromatisk intensitet av røde frukter, fremhever en behagelig aroma av lakris.Munn: Gane er en vin med en gourmand inngang og en glatt passasje gjennom ganen ender i en lang og fruktig ettersmak.BENEVNELSE: RiojaVINGÅRD: Cune (CVNE)DRUER: TempranilloVINPRODUKSJON: Manuell høsting druer tempranillo og encube i rustfritt stål ved anvendelse av lave temperaturer, hvor fermenteringen å begynne med hindres. Fermenteringen finner sted med kontrollert temperatur mellom 16 º C til 18 ° C.SAMMENKOBLING: risretter, sjømat og alle typer snacks. Anbefales også for orientalsk mat.TEMPERATUR: 8 ° - 10 ° CALKOHOL: 13%
Se mer

4/5

SMAKS NOTATER AV Cune Rosado 2017:
- Visning: jordbær rød med blålig nyanse i menisken
- Nese: Intens aroma av røde frukter som jordbær, rips eller bringebær og med søte toner
- Boca: og både innløpet og passerer gjennom gane har en
perfekt balanse mellom følelsen av sødme og syrlighet

BENEVNELSE: Rioja
Vineyard: Cune
DRUER: Tempranillo

Fremstilling: manuell høsting druer tempranillo og encube i rustfritt stål ved bruk av lave temperaturer hvor gjæringen er i utgangspunktet hindrer
SAMMENKOBLING: pasta, kjøtt, fisk godteri, snacks
TEMPERATUR: 16-18º
ALKOHOL: 13,5%
Se mer

Andre produkter fra samme vingård