Faustino & Eneko First Release Wooden Giftbox 2015

Bodegas Faustino (Rioja)

1.613,78kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Faustino & Eneko First Release Wooden Giftbox 2015 på dette tidspunktet.

Faustino & Eneko First Release Wooden Giftbox 2015 , en rødevin fra produsenten Bodegas Faustino i distriktet Rioja inneholder druen tempranillo og graciano fra 2015 og den har et alkoholinnhold på 13.5º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rødevin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Spesifikasjoner · Faustino & Eneko First Release Wooden Giftbox

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2015
Betegnelse:Rioja (La Rioja,Spania)
Vinprodusent: Bodegas Faustino
Volum: 75cl
Druer : Graciano, Tempranillo
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13.5

Beskrivelse · Bodegas Faustino

Faustino & Eneko First Release Wooden Giftbox 2015 (Graciano og Tempranillo)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Intens rubinrød, lys farge.
 • Nese: Bred aroma av røde frukter, sedertre, krydder og ristede notater.
 • Munn: harmonisk, frisk og behagelig syrlig, med elegante tanniner.

BENEVNELSE: Rioja

VINGÅRD: The Faustino & Eneko First Release Wooden Giftbox 2015 er en original, multi-stjerne Michelin kokk ideen om Bodegas Faustino og Eneko Atxa. DRUER er endemisk til regionen La Rioja i Spania: Den Graciano og Tempranillo. Vinmarker strekker seg mellom Laguardia og Oyón, en malt kalksten og leire, i et ideelt mikroklima modning. For flere år vingård Faustino øve vindyrking som respekterer miljøet. En kuriositet: Rioja er en sammentrekning av ordene og Rio Oja (elven Oja), en sideelv til Ebro, som renner inn i territoriet.

DRUER: Graciano, Tempranillo

ALDRING: For noen år i kjelleren.

Fremstilling: Graciano og Tempranillo druer blir valgt og samlet manuelt. Etter forsiktig knusing mosten fermenteres i rustfrie ståltanker, ved en kontrollert temperatur. Deretter begynner kanskje viktigste fasen av vinproduksjon prosessen, dvs. aldring i fat franske og amerikanske eikefat i flere måneder. Dermed ble født Faustino & Eneko First Release Wooden Giftbox 2015: en ny etablering av Bodegas Faustino i gaveeske med elegant treeske.

SAMMENKOBLING: nytes best med kjøttretter og velsmakende retter.

TEMPERATUR: 17 ° -18 °C

ALKOHOL: 13,5%

Bodegas Faustino

Bodegas Faustino først og fremst er land eierskap. Til å gjennomføre denne utvidelsen, lå Julio tak i familien pilar barn. De har kombinert mine universitetsstudier med opplæring i familiebedriften fra sin ungdom levende jobbe i vingården, illusjonen av vintage og vingård. Dag i lederstillinger i...

Kjøp VinerBodegas Faustino:

Flere anmeldelser av Faustino & Eneko First Release Wooden Giftbox 2015

Fridthjof Aanestad

Publisert klokka 09.41

4 /5

SMAKS NOTATER:Visning: Intens rubinrød, lys farge.Nese: Bred aroma av røde frukter, sedertre, krydder og ristede notater.Munn: harmonisk, frisk og behagelig syrlig, med elegante tanniner.BENEVNELSE: RiojaVINGÅRD: The Faustino & Eneko First Release Wooden Giftbox 2015 er en original, multi-stjerne Michelin kokk ideen om Bodegas Faustino og Eneko Atxa. DRUER er endemisk til regionen La Rioja i Spania: Den Graciano og Tempranillo. Vinmarker strekker seg mellom Laguardia og Oyón, en malt kalksten og leire, i et ideelt mikroklima modning. For flere år vingård Faustino øve vindyrking som respekterer miljøet. En kuriositet: Rioja er en sammentrekning av ordene og Rio Oja (elven Oja), en sideelv til Ebro, som renner inn i territoriet.DRUER: Graciano, TempranilloALDRING: For noen år i kjelleren.Fremstilling: Graciano og Tempranillo druer blir valgt og samlet manuelt. Etter forsiktig knusing mosten fermenteres i rustfrie ståltanker, ved en kontrollert temperatur. Deretter begynner kanskje viktigste fasen av vinproduksjon prosessen, dvs. aldring i fat franske og amerikanske eikefat i flere måneder. Dermed ble født Faustino & Eneko First Release Wooden Giftbox 2015: en ny etablering av Bodegas Faustino i gaveeske med elegant treeske.SAMMENKOBLING: nytes best med kjøttretter og velsmakende retter.TEMPERATUR: 17 ° -18 °CALKOHOL: 13,5%

Summen av vurderinger

(1 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 1 kommentarer »