San Asensio Rosado

Bodegas AGE (Rioja)

21,52kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe San Asensio Rosado på dette tidspunktet.

Bodegas AGE har kreert San Asensio Rosado , en rosevin fra Rioja. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rosevin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Spesifikasjoner · San Asensio Rosado

Type Vin: Vin rosevin
Andre Årganger: Vis
Betegnelse:Rioja (La Rioja,Spania)
Vinprodusent: Bodegas AGE
Volum: 75cl
Allergener: Inneholder Sulfites

Beskrivelse · Bodegas AGE

San Asensio Rosado

Røde kirsebær, lyse. Ren, middels intensitet, hint av karamell, jordbær yoghurt og friske urter. Velsmakende og fruktige opplevelser av syre rød frukt (rips - Gerdes) plante. Fin og enkel drikke vin.

Bodegas AGE

Kjøp VinerBodegas AGE:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om San Asensio Rosado

Alvaro Mtz R

Publisert klokka 17.48

4/5

Un buen rosado poco conocido

Ikke bare rød mann lever. Og her i Rioja jeg ikke kom til å bli mindre. Jeg vet at berømmelse av vinene i dette landet de tar dem, men også i mindre beløp, utsøkte hvite viner og, selvfølgelig, praktfulle rosa, eller "claret" oppstår som de kalles her, med lite eller ingen å misunne de mest kjente, Navarre.

Og snakker om claret i La Rioja er snakk om San Asensio, en liten by i Rioja Alta, 30 kilometer fra hovedstaden, der de beste av disse delene er produsert. Dette betyr ikke at de ikke forekomme i andre steder (de av Camprovín er utsøkt, også), men at byen er mer enn en vin, er det en tradisjon. Ikke overraskende hvert år, i sommer, den tradisjonelle "slaget Claret" feires, kanskje ikke like kjent som vin Haro slaget, men like intens og interessant, verdt et besøk med hvit skjorte klar til å bli i rosa i noen få minutter.
Men jeg komme bort fra emnet. De fleste av vinprodusenter produserer Claret mennesker, men det er, så vidt jeg vet, en vin med det generiske navnet, "San Asensio". Men vi kan ta noen av de som produserer (Perica, Tobia ..) For å gi en mening, siden kvaliteten er lik. Dette claret er produsert fra en innfødt druetyper, Grenache, men også andre som ofte gripe Tempranillo og Viura. Resultatet er en ny på ganen, fruktig og med et intenst lys rosa vin. Det er en perfekt vin for et måltid, for en matbit, eller i sommer, godt avkjølt, som sådan, a capella.

Det anbefales før du setter vin i kjøleskapet, fordi ved romtemperatur kan være kjedelig. men verken det bør gå, fordi hvis vi tjener det for kaldt vil vi være i stand til å nyte dens nyanser. En temperatur på 8-10 grader ville være ideelt, i mitt synspunkt.

Summen av vurderinger

(1 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 1 kommentarer »