Sela 2016

Bodegas Roda (Rioja)

RP92GP92

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

179,73kr 160,89kr + 53,27kr Frakt (3 - 5 dager)

179,73kr 160,89kr/enhet

Spar 18,83kr! (-10%)

Frakt: My Secret Wine (Spain)

kr You will receive 0.2 points for each unit bought

Bodegas Roda har kreert Sela 2016 (160,89kr), en rødevin fra Rioja med de beste råvarene av druen tempranillo fra vinhøsten 2016 og den har et alkoholinnhold på 14º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rødevin blitt ratet til 4 av 5 poeng og den har i tillegg fått robert parker-poeng: 92 og peñín-poeng: 92.

Spesifikasjoner · Sela

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2016
Betegnelse:Rioja (La Rioja,Spania)
Vinprodusent: Bodegas Roda
Volum: 75cl
Resultat: RP92GP92
Druer : Tempranillo
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 14

Beskrivelse · Bodegas Roda

Sela 2016 (Tempranillo)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: i en vin glass elegant utseende er avslørt og svært slående, dyp rød farge minner oss om lidenskap og lyse blinker sin betydelige lys innrammet i blått og lilla toner.
 • Nese: aromaer gir oss røde og svarte frukter representert ved bringebær og kirsebær, harmoni med stein frukt, vin fersken og lys urte innslag.
 • Munn: Denne rødvinen er ganske lett og silkeaktig, myke tanniner og delikat. Det er mange av friskhet og flott struktur, smaker som minner oss om modne røde frukter som kirsebær og rips.

BENEVNELSE: OD Ca. Rioja.

VINGÅRD: Bodegas Roda, S. A.

DRUER: Tempranillo, Garnacha og Graciano.

Aging: 12 måneder aldring i franske eikefat seminuevas.

VINPRODUKSJON: Manuell innhøsting, transport i esker med 15 kg, kort kald maserasjon etter fermenteringen. Spontan alkoholisk og malolactic i franske eikefat, med 19 dager maserasjon gjæring.

SAMMENKOBLING: ris, pasta, kylling, biff, ost og en halv kort healing og skinke.

TEMPERATUR: 15-16 ° C

ALKOHOL: 14%

Bodegas Roda

Historien om vinprodusenter Roda fjern til 80-tallet da en ny generasjon av vin fagfolk dukker opp i distinas spanske vinregioner. Mario Rotllant og Carmen Daurella landet i Rioja søker å kaste nytt lys over denne sektoren. Roda Navnet kommer fra initialene til etternavn av de 2 skaperne av...

Kjøp VinerBodegas Roda:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Sela 2016

Publisert klokka 04.41

4/5

Bodegas Roda Sela 2016

Kirsebær rød i farge, lyse og rene. Nesen er fullstappet med røde frukt aromaer - kirsebær, rips og bjørnebær. Ganen er elegant med livlige, friske smaker. Veden er godt integrert og finishen er vedvarende.

Flere anmeldelser av Sela 2016

Publisert klokka 12.52

4 /5

SMAKS NOTATER:Visning: i en vin glass elegant utseende er avslørt og svært slående, dyp rød farge minner oss om lidenskap og lyse blinker sin betydelige lys innrammet i blått og lilla toner.Nese: aromaer gir oss røde og svarte frukter representert ved bringebær og kirsebær, harmoni med stein frukt, vin fersken og lys urte innslag.Munn: Denne rødvinen er ganske lett og silkeaktig, myke tanniner og delikat. Det er mange av friskhet og flott struktur, smaker som minner oss om modne røde frukter som kirsebær og rips.BENEVNELSE: OD Ca. Rioja.VINGÅRD: Bodegas Roda, S. A.DRUER: Tempranillo, Garnacha og Graciano.Aging: 12 måneder aldring i franske eikefat seminuevas.VINPRODUKSJON: Manuell innhøsting, transport i esker med 15 kg, kort kald maserasjon etter fermenteringen. Spontan alkoholisk og malolactic i franske eikefat, med 19 dager maserasjon gjæring.SAMMENKOBLING: ris, pasta, kylling, biff, ost og en halv kort healing og skinke.TEMPERATUR: 15-16 ° CALKOHOL: 14%

Summen av vurderinger

(2 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 2 kommentarer »