Rioja

Sela 2016

75cl

RP92ParkerGP92Peñín

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2016 Andre årganger
Betegnelse:Rioja (La Rioja, Spania)
Vinprodusent: Bodegas Roda
Volum: 75cl Andre volumer
Druer : Tempranillo
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 14
Fra vingården Bodegas Roda har vi Sela 2016 (176,41kr), en rødevin fra distriktet Rioja inneholder et utvalg av tempranillo fra vinhøsten 2016 og med alkoholinnhold på 14º. En rødevin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co og har oppnådd robert parker-poeng: 92 og peñín-poeng: 92.

Beskrivelse av Sela 2016

Sela 2016 (Tempranillo)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: i en vin glass elegant utseende er avslørt og svært slående, dyp rød farge minner oss om lidenskap og lyse blinker sin betydelige lys innrammet i blått og lilla toner.
 • Nese: aromaer gir oss røde og svarte frukter representert ved bringebær og kirsebær, harmoni med stein frukt, vin fersken og lys urte innslag.
 • Munn: Denne rødvinen er ganske lett og silkeaktig, myke tanniner og delikat. Det er mange av friskhet og flott struktur, smaker som minner oss om modne røde frukter som kirsebær og rips.

BENEVNELSE: OD Ca. Rioja.

VINGÅRD: Bodegas Roda, S. A.

DRUER: Tempranillo, Garnacha og Graciano.

Aging: 12 måneder aldring i franske eikefat seminuevas.

VINPRODUKSJON: Manuell innhøsting, transport i esker med 15 kg, kort kald maserasjon etter fermenteringen. Spontan alkoholisk og malolactic i franske eikefat, med 19 dager maserasjon gjæring.

SAMMENKOBLING: ris, pasta, kylling, biff, ost og en halv kort healing og skinke.

TEMPERATUR: 15-16 ° C

ALKOHOL: 14%

Se mer

The Winery

Bodegas Roda

Bodegas Roda

Historien om vinprodusenter Roda fjern til 80-tallet da en ny generasjon av vin fagfolk dukker opp i distinas spanske vinregioner. Mario Rotllant og Carmen Daurella landet i Rioja søker å kaste nytt lys over denne sektoren.

More about the Winery

Points

RP92ParkerGP92Peñín

Reviews of Sela 2016

4

6 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  6
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Sela 2016:Vurdering Sela 2016:

4 /5

SMAKS NOTATER:Visning: i en vin glass elegant utseende er avslørt og svært slående, dyp rød farge minner oss om lidenskap og lyse blinker sin betydelige lys innrammet i blått og lilla toner.Nese: aromaer gir oss røde og svarte frukter representert ved bringebær og kirsebær, harmoni med stein frukt, vin fersken og lys urte innslag.Munn: Denne rødvinen er ganske lett og silkeaktig, myke tanniner og delikat. Det er mange av friskhet og flott struktur, smaker som minner oss om modne røde frukter som kirsebær og rips.BENEVNELSE: OD Ca. Rioja.VINGÅRD: Bodegas Roda, S. A.DRUER: Tempranillo, Garnacha og Graciano.Aging: 12 måneder aldring i franske eikefat seminuevas.VINPRODUKSJON: Manuell innhøsting, transport i esker med 15 kg, kort kald maserasjon etter fermenteringen. Spontan alkoholisk og malolactic i franske eikefat, med 19 dager maserasjon gjæring.SAMMENKOBLING: ris, pasta, kylling, biff, ost og en halv kort healing og skinke.TEMPERATUR: 15-16 ° CALKOHOL: 14%
Se mer
,
Reviews of other vintages of Sela 20162012

3.5/5

Plommer, moden frukt, lakris, myk, søt. 88
Se mer
Juan Manuel Gonzalvo

Andre produkter fra samme vingård