El Dorado 21 Años

Demerara Distillers (Rom)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

897,56kr + 85,56kr Frakt (9 dager)

897,56kr/enhet

Frakt: Fruendus (Netherlands)

kr You will receive 1.11 points for each unit bought

Leveringstiden er:
- Dette produktet har en ekstra forberedelsestid på 3 dager.

Demerara Distillers er fremstilleren av El Dorado 21 Años (897,56kr), en rom av typen Golden laget i Guyana med 43º alkohol. 4,1 poeng av 5 er gitt til El Dorado 21 Años hos Drinks&Co.

Spesifikasjoner · El Dorado 21 Años

Kategori:Rom (Brennevin)
Produsent: Demerara Distillers
Volum: 70cl
Alkoholvolum: 43
Land: Guyana
Type Rom: Golden

Beskrivelse · Demerara Distillers

El Dorado 21 Años

SMAKS NOTATER:

 • Farge: El Dorado 21 år har en dyp rød mahogny utvilsomt langvarig eksponering i eik
 • Lukt: krydret frukt og noen varme annonsere en kompleks rum. Sansene oppdager hårfine aromaer av lær, kakao, kaffe, karamell og stekt torv, etterfulgt av noter av anis, vanilje, rosiner, appelsinskall, brunt sukker og blåbær.
 • Smak: Noen mineral rikdom fører til en søt kropp som tilbyr deilige raisiny smaker (drue, plomme, aprikos) og noter av snus, kaffe, kakao, valnøtt skall, og en bit av vanilje og karamell. Faktisk er det multifcético. Finishen er varm, med en søt lakris smak som gir oss en følelse av holdbarhet.

PRODUSENT: Demara Distillers

Demerara Distillers

Historien om rum i Guyana startet i 1640-tallet med introduksjonen av sukkerrør av de tidlige europeiske nybyggere. Men Demerara Rum produksjonen ble bare lagt ned når destillasjon ble introdusert i nye territorier av britene i 1650-årene. Fra lanseringen av El Dorado spekter av Demerara Rums i...

Kjøp BrennevinDemerara Distillers:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om El Dorado 21 Años

Publisert klokka 11.04

4/5

El Dorado 21 Años

Demerara County, Guyana, har vært gjennomsyret av historie sukker og rum produksjon siden det 17. århundre. Hundre år senere over 300 sukker eiendommene hadde sitt eget destilleri som produserer sin egen signatur rums. Gjennom århundrene disse eiendommer og destillerier er slått sammen, men disse viktige Marques og de opprinnelige still ble bevart. I dag, Demerara Distillers opererer den siste gjenværende destilleriet i Guyana på Plantation Diamond på østbredden av Demerara-elven. Her har de befestet alle de gamle originale stillbilder, Marques og tradisjonelle ferdigheter som gjør Demerara Rum så særegne. Med sine 9 forskjellige stillbilder, ingen andre rum destilleriet i verden har en slik variasjon og utvalg av over tjue forskjellige stiler av rum.

Flere anmeldelser av El Dorado 21 Años

Publisert klokka 08.44

3.5 /5

Litt skuffet for min del, jeg foretrekker de 15 årene som er mye mindre uttalt i lakris. Men dette er en veldig god rum.

Publisert klokka 23.50

5 /5

Eldorado 21 må ha det i sin lille vingård.

Publisert klokka 09.11

5 /5

alt ok.
Se flere anmeldelser av El Dorado 21 Años »

Summen av vurderinger

(11 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  3
 • 4 stjerner
  7
 • 3 stjerner
  1
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4.1/5

Basert på 11 kommentarer »