Cuba

Havana Club Selección de Maestros

70cl Volume

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

You will like to know that…

Spesifikasjoner

Kategori:Rom (Brennevin)
Produsent: Havana Club
Volum: 70cl Andre volumer
Alkoholvolum: 45
Land: Cuba

Description of Havana Club Selección de Maestros

Havana Club Selección de Maestros

SMAKS NOTATER:

 • Farge: Havana Club Selección de Maestros er varm amber hue, med en dyp rød glød.
 • Lukt: Svak aroma av ristede nøtter, karamell og krydder som avslører mer robuste opprinnelse med aromaer av snus og tilstedeværelsen av tre karakter.
 • Smak: Rund, solid innspill som fører til en aromatisk, fyldig, kakao, kaffe, søt brun krydder snus og komplekse gane.

ALKOHOL: 45% vol.

LAND: Cuba

Se mer

The Producer

Havana Club

Havana Club

The Corporation Cuba Ron er et selskap av den cubanske hovedstaden innlemmet i 1993 og kategorisert siden 2000 som Senior Business Management Organization under Ministry of Food Industry. Siden den ble grunnlagt, har sine mål vært å kombinere de historiske tradisjonene i autentisk kubansk rum produksjon, implementere nye teknologier samt bruk av rom-tid fordelene av øya Cuba, for å skape egenart rum i dag skryte av.

More about the Winery

Awards

2012: Silver Medal - International Rum Conference Madrid2012: Gold Medal - IWSC

Reviews of Havana Club Selección de Maestros

4.3

25 customer reviews
 • 5
  7
 • 4
  18
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Havana Club Selección de Maestros:Vurdering Havana Club Selección de Maestros:

5/5

UTMERKET RON veldig myk som etterlater en meget FLAVORED gane.
Se mer,

Havana Club Selección de Maestros

5 /5

Akkurat hva jeg ønsket for Valentinsdag. takk
Se mer
,

4 /5

- Havana Club Seleccion de Maestros representerer den ultimate og mest perfeksjonert uttrykk for den kollektive involvering av seks erfarne Maestros Roneros, ledet av den talentfulle Don Jose Navarro.
- For å skape "Seleccion de Maestros", den Maestros Roneros velge sammen de fineste alderen rums at en etter en hadde blitt satt til side for sin virkelig eksepsjonell kvalitet.
- Deretter disse ansehåndplukket rums er blandet, og deretter sette til en alder på nytt i spesielt utvalgte fat, hver valgt for kraftig, aromatisk potensialet av tre, i hvilken de skal utvikle sin karakter og intensitet.
- Ved slutten av dette siste trinn i aldringsprosessen, den MAESTROS Roneros komme sammen for å velge de rums som utgjør den endelige blanding, som vil bli tappet direkte fra sylinderen ved 45% bevis. Denne unike etterbehandling prosessen, "Cuban Barrel Proof", gir rum sin enestående aromatisk bouquet og en eksepsjonell kvalitet.
- Allerede anerkjent som en høy kvalitet, ultra-premium rum, Seleccion de Maestros har blitt tildelt en gullmedalje med tre av verdens mest innflytelsesrike brennevin konkurranser: San Francisco verdenskrig Spirits Award, drikketestinstitutter International Review of Spirits og International Wine and Spirit Competition.
- Utseende: Havana Club Seleccion de Maestros utmerker seg ved en varm amber hue, med en dyp, rød glød.
- Nese: En lett nesen av ristede pecan og krydder aromaer som avslører sin robuste opprinnelse med tobakk aromaer og tilstedeværelsen av tre karakter.
- Smak: En runde og spenstig oppføring fører til en kompleks, smaksrik, fyldig gane av kakao, kaffe, søt tobakk og brune krydder.
- Finish: En hyggelig røykfylt eik og krydder ferdig blandet med kandiserte frukter, for å gi opplevelsen en bemerkelsesverdig balanse.
- Perfekt tjener: Havana Club Seleccion de Maestros er best nytes av rum kjennere som en langsom nipper rum, ryddig eller på fjellet.
Se mer
,

Havana Club Selecion de Maestros

5 /5

100% topp trader +++++
Se mer
,
Se mer